Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/12950
Τίτλος: | Fruit chemistry, nutritional benefits and social aspects of cherries | Συγγραφείς: | Serradilla, M. J. Akšic, Milica Fotirić Manganaris, George A. Ercisli, Sezai González-Gómez, D. Valero, Daniel |
Major Field of Science: | Agricultural Sciences | Field Category: | Agriculture Forestry and Fisheries | Λέξεις-κλειδιά: | Prunus;Prunus avium;Sweet cherries | Ημερομηνία Έκδοσης: | 2017 | Πηγή: | Cherri: botany, production and uses, 2017, Pages 420-441 | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/12950 | ISBN: | 9781780648378 | Type: | Book Chapter | Affiliation: | Scientific and Technological Research Centre of Extremadura University of Belgrade Cyprus University of Technology Ataturk University University of Extremadura University Miguel Hernández |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Κεφάλαια βιβλίων/Book chapters |
CORE Recommender
Page view(s) 50
301
Last Week
3
3
Last month
9
9
checked on 10 Μαϊ 2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα