Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/12950
Τίτλος: Fruit chemistry, nutritional benefits and social aspects of cherries
Συγγραφείς: Serradilla, M. J. 
Akšic, Milica Fotirić 
Manganaris, George A. 
Ercisli, Sezai 
González-Gómez, D. 
Valero, Daniel 
Major Field of Science: Agricultural Sciences
Field Category: Agriculture Forestry and Fisheries
Λέξεις-κλειδιά: Prunus;Prunus avium;Sweet cherries
Ημερομηνία Έκδοσης: 2017
Πηγή: Cherri: botany, production and uses, 2017, Pages 420-441
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/12950
ISBN: 9781780648378
Type: Book Chapter
Affiliation: Scientific and Technological Research Centre of Extremadura 
University of Belgrade 
Cyprus University of Technology 
Ataturk University 
University of Extremadura 
University Miguel Hernández 
Εμφανίζεται στις συλλογές:Κεφάλαια βιβλίων/Book chapters

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s) 50

301
Last Week
3
Last month
9
checked on 10 Μαϊ 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα