Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/12615
Τίτλος: Preface
Συγγραφείς: Papademas, Photis 
Bintsis, Thomas 
Major Field of Science: Agricultural Sciences
Field Category: Animal and Dairy Science
Λέξεις-κλειδιά: Cheesemaking;Cheese quality;Microbial ecology
Ημερομηνία Έκδοσης: 27-Οκτ-2017
Πηγή: Global cheesemaking technology : cheese quality and characteristics, 2017, Pages xxix
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/12615
ISBN: 9781119046165
DOI: 10.1002/9781119046165.fmatter
Rights: © John Wiley & Sons, Ltd
Type: Book Chapter
Affiliation: Cyprus University of Technology 
Publication Type: Peer Reviewed
Εμφανίζεται στις συλλογές:Κεφάλαια βιβλίων/Book chapters

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

SCOPUSTM   
Citations 20

5
checked on 6 Νοε 2023

Page view(s) 20

380
Last Week
0
Last month
26
checked on 14 Μαρ 2025

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα