Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/12615
Τίτλος: | Preface | Συγγραφείς: | Papademas, Photis Bintsis, Thomas |
Major Field of Science: | Agricultural Sciences | Field Category: | Animal and Dairy Science | Λέξεις-κλειδιά: | Cheesemaking;Cheese quality;Microbial ecology | Ημερομηνία Έκδοσης: | 27-Οκτ-2017 | Πηγή: | Global cheesemaking technology : cheese quality and characteristics, 2017, Pages xxix | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/12615 | ISBN: | 9781119046165 | DOI: | 10.1002/9781119046165.fmatter | Rights: | © John Wiley & Sons, Ltd | Type: | Book Chapter | Affiliation: | Cyprus University of Technology | Publication Type: | Peer Reviewed |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Κεφάλαια βιβλίων/Book chapters |
CORE Recommender
SCOPUSTM
Citations
20
5
checked on 6 Νοε 2023
Page view(s) 20
380
Last Week
0
0
Last month
26
26
checked on 14 Μαρ 2025
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα