Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/12615
Πεδίο DCΤιμήΓλώσσα
dc.contributor.authorPapademas, Photis-
dc.contributor.authorBintsis, Thomas-
dc.date.accessioned2018-08-07T09:15:09Z-
dc.date.available2018-08-07T09:15:09Z-
dc.date.issued2017-10-27-
dc.identifier.citationGlobal cheesemaking technology : cheese quality and characteristics, 2017, Pages xxixen_US
dc.identifier.isbn9781119046165-
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14279/12615-
dc.formatpdfen_US
dc.language.isoenen_US
dc.rights© John Wiley & Sons, Ltden_US
dc.subjectCheesemakingen_US
dc.subjectCheese qualityen_US
dc.subjectMicrobial ecologyen_US
dc.titlePrefaceen_US
dc.typeBook Chapteren_US
dc.collaborationCyprus University of Technologyen_US
dc.subject.categoryAnimal and Dairy Scienceen_US
dc.countryCyprusen_US
dc.countryGreeceen_US
dc.subject.fieldAgricultural Sciencesen_US
dc.publicationPeer Revieweden_US
dc.identifier.doi10.1002/9781119046165.fmatteren_US
cut.common.academicyear2017-2018en_US
item.fulltextNo Fulltext-
item.languageiso639-1en-
item.grantfulltextnone-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_3248-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypebookPart-
crisitem.author.deptDepartment of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science-
crisitem.author.facultyFaculty of Geotechnical Sciences and Environmental Management-
crisitem.author.orcid0000-0003-0284-2247-
crisitem.author.parentorgFaculty of Geotechnical Sciences and Environmental Management-
Εμφανίζεται στις συλλογές:Κεφάλαια βιβλίων/Book chapters
CORE Recommender
Δείξε τη σύντομη περιγραφή του τεκμηρίου

SCOPUSTM   
Citations 20

5
checked on 6 Νοε 2023

Page view(s) 20

380
Last Week
0
Last month
26
checked on 14 Μαρ 2025

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα