Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/11849
Τίτλος: Converting environmental risks to benefits by using spent coffee grounds (SCG) as a valuable resource
Συγγραφείς: Stylianou, Marinos 
Agapiou, Agapios 
Omirou, Michalis 
Vyrides, Ioannis 
Ioannides, Ioannis M. 
Maratheftis, Grivas 
Fasoula, Dionysia A. 
Major Field of Science: Agricultural Sciences
Field Category: Agriculture Forestry and Fisheries
Λέξεις-κλειδιά: Bioactive compounds;Circular economy;Coffee;Food waste;Landfills;Recycling;SCG valorization;Solid waste
Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκ-2018
Πηγή: Environmental Science and Pollution Research, 2018, vol. 25, no. 36, pp. 35776-35790
Volume: 25
Issue: 36
Start page: 35776
End page: 35790
Περιοδικό: Environmental Science and Pollution Research 
ISSN: 16147499
DOI: 10.1007/s11356-018-2359-6
Rights: © Springer
Type: Article
Affiliation: University of Cyprus 
Agricultural Research Institute of Cyprus 
Cyprus University of Technology 
Publication Type: Peer Reviewed
Εμφανίζεται στις συλλογές:Άρθρα/Articles

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

SCOPUSTM   
Citations

59
checked on 6 Νοε 2023

WEB OF SCIENCETM
Citations 50

52
Last Week
0
Last month
2
checked on 29 Οκτ 2023

Page view(s) 20

471
Last Week
0
Last month
1
checked on 22 Δεκ 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα