Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/11849
Τίτλος: | Converting environmental risks to benefits by using spent coffee grounds (SCG) as a valuable resource | Συγγραφείς: | Stylianou, Marinos Agapiou, Agapios Omirou, Michalis Vyrides, Ioannis Ioannides, Ioannis M. Maratheftis, Grivas Fasoula, Dionysia A. |
Major Field of Science: | Agricultural Sciences | Field Category: | Agriculture Forestry and Fisheries | Λέξεις-κλειδιά: | Bioactive compounds;Circular economy;Coffee;Food waste;Landfills;Recycling;SCG valorization;Solid waste | Ημερομηνία Έκδοσης: | Δεκ-2018 | Πηγή: | Environmental Science and Pollution Research, 2018, vol. 25, no. 36, pp. 35776-35790 | Volume: | 25 | Issue: | 36 | Start page: | 35776 | End page: | 35790 | Περιοδικό: | Environmental Science and Pollution Research | ISSN: | 16147499 | DOI: | 10.1007/s11356-018-2359-6 | Rights: | © Springer | Type: | Article | Affiliation: | University of Cyprus Agricultural Research Institute of Cyprus Cyprus University of Technology |
Publication Type: | Peer Reviewed |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Άρθρα/Articles |
CORE Recommender
SCOPUSTM
Citations
59
checked on 6 Νοε 2023
WEB OF SCIENCETM
Citations
50
52
Last Week
0
0
Last month
2
2
checked on 29 Οκτ 2023
Page view(s) 20
471
Last Week
0
0
Last month
1
1
checked on 22 Δεκ 2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα