Refined By:
Date Issued:  [2010 TO 2019]
Date Issued:  2013

Results 1-6 of 6 (Search time: 0.002 seconds).

StatusTitleAuthor(s)Issue DateAcademic Year
1CompletedΗ αντίληψη των Κυπρίων καταναλωτών ως προς τα λειτουργικά τρόφιμα εντος της κυπριακής αγοράςΠισσίδης, Αντρέας 20132019-2020
2CompletedΗ επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή πίεση, στη μικροβιολογική ποιότητα των αλλαντιδίων Φρανκφουρτης, σε διαφορετικούς χρόνους εφαρμογήςΠαρασκευά, Μαρία 20132019-2020
3CompletedΜελέτη αντιμικροβιακών ιδιοτήτων φυσικών φαινόλων: Δράση έναντι Listeria monocytogenes και Pseudomonas aeruginosaΚωνσταντίνου, Δέσπω 20132019-2020
4CompletedΜικροβιολογική ποιότητα νωπού αγελαδινού γάλακτος:οριζόντια δειγματοληψία από ένα βουστάσιοΚυπριανού, Κυριακή 20132019-2020
5CompletedΠιθανή εφαρμογή μελατονίνης για τη παρασκευή λειτουργικού γιαουρτιού με βάση το πρόβειο γάλα.Νικολάου, Μιχαέλλα 20132019-2020
6CompletedΣύγκριση μικροβιολογικής ποιότητας βιολογικού και συμβατικού νωπού γάλακτοςΝεοφύτου, Λούκας 20132012-2013