Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/32719
Τίτλος: Cooking with Dionysus's Wine
Συγγραφείς: Tsappa, Lilian 
Major Field of Science: Agricultural Sciences
Field Category: Other Agricultural Sciences
Ημερομηνία Έκδοσης: 2022
Πηγή: Global Cuisines by Independent Scholars: A Learned Cookbook, 2002, pp. 9-14
Start page: 9
End page: 14
Περίληψη: This article explores the historical connections between the land, Gods and wineproduction in Cyprus through the culinary lens. A overview of Greek Mythological folklore in and around Cyrprus is given, then the development of wine production from the middle ages to modern times is shared. The author’s family history is contextualised in the rich history of Cypriot wine production and connected to the art of cooking with wine. The recipe shared is that of the writer’s father and has been shared across generations.
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/32719
ISBN: 9798987276402
Rights: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Type: Book Chapter
Affiliation: Cyprus University of Technology 
Εμφανίζεται στις συλλογές:Κεφάλαια βιβλίων/Book chapters

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος
COOKBOOK_Dec2022_TsappaLilian.pdfopen access2.59 MBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε
CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s)

9
checked on 25 Ιουλ 2024

Download(s)

2
checked on 25 Ιουλ 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons Creative Commons