Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/32719
Τίτλος: | Cooking with Dionysus's Wine | Συγγραφείς: | Tsappa, Lilian | Major Field of Science: | Agricultural Sciences | Field Category: | Other Agricultural Sciences | Ημερομηνία Έκδοσης: | 2022 | Πηγή: | Global Cuisines by Independent Scholars: A Learned Cookbook, 2002, pp. 9-14 | Start page: | 9 | End page: | 14 | Περίληψη: | This article explores the historical connections between the land, Gods and wineproduction in Cyprus through the culinary lens. A overview of Greek Mythological folklore in and around Cyrprus is given, then the development of wine production from the middle ages to modern times is shared. The author’s family history is contextualised in the rich history of Cypriot wine production and connected to the art of cooking with wine. The recipe shared is that of the writer’s father and has been shared across generations. | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/32719 | ISBN: | 9798987276402 | Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | Type: | Book Chapter | Affiliation: | Cyprus University of Technology | Publication Type: | Peer Reviewed |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Κεφάλαια βιβλίων/Book chapters |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
COOKBOOK_Dec2022_TsappaLilian.pdf | open access | 2.59 MB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε |
CORE Recommender
Page view(s)
68
Last Week
4
4
Last month
9
9
checked on 30 Ιαν 2025
Download(s)
110
checked on 30 Ιαν 2025
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons