Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/31325
Πεδίο DCΤιμήΓλώσσα
dc.contributor.authorGoulas, Vlasios-
dc.contributor.authorChristou, Atalanti-
dc.contributor.authorAlkiviadi, Aristi-
dc.date.accessioned2024-02-19T08:42:43Z-
dc.date.available2024-02-19T08:42:43Z-
dc.date.issued2022-11-25-
dc.identifier.citation10ο  Πανελλήνιο Συνέδριο Σύγχρονες Τάσεις στον Τομέα των Λιπιδίων, 2022en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14279/31325-
dc.formatpdfen_US
dc.language.isoenen_US
dc.titleEnrichment of olive oil with olive leaf extract using ultrasound-assisted maceration. Effects of maceration parameters on phenolic composition and quality attributesen_US
dc.typeConference Papersen_US
dc.collaborationCyprus University of Technologyen_US
dc.subject.categoryAgriculture Forestry and Fisheriesen_US
dc.countryCyprusen_US
dc.subject.fieldAgricultural Sciencesen_US
dc.publicationPeer Revieweden_US
dc.relation.conferenceΠανελλήνιο Συνέδριο Σύγχρονες Τάσεις στον Τομέα των Λιπιδίωνen_US
cut.common.academicyear2022-2023en_US
item.fulltextNo Fulltext-
item.languageiso639-1en-
item.grantfulltextnone-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_c94f-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeconferenceObject-
crisitem.author.deptDepartment of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science-
crisitem.author.deptDepartment of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science-
crisitem.author.facultyFaculty of Geotechnical Sciences and Environmental Management-
crisitem.author.facultyFaculty of Geotechnical Sciences and Environmental Management-
crisitem.author.orcid0000-0001-7527-1559-
crisitem.author.orcid0000-0003-2130-6538-
crisitem.author.parentorgFaculty of Geotechnical Sciences and Environmental Management-
crisitem.author.parentorgFaculty of Geotechnical Sciences and Environmental Management-
Εμφανίζεται στις συλλογές:Δημοσιεύσεις σε συνέδρια /Conference papers or poster or presentation
CORE Recommender
Δείξε τη σύντομη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s)

137
Last Week
0
Last month
37
checked on 14 Μαρ 2025

Google ScholarTM

Check


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα