Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/14830
Τίτλος: | Preface : Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics | Συγγραφείς: | Papademas, Photis Bintsis, Thomas |
Major Field of Science: | Agricultural Sciences | Field Category: | AGRICULTURAL SCIENCES;Agricultural Biotechnology;Other Agricultural Sciences | Ημερομηνία Έκδοσης: | 15-Σεπ-2017 | Πηγή: | Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics, 2017, pp. xxix | Start page: | xxix | ISBN: | 978-111904615-8 | DOI: | 10.1002/9781119046165.fmatter | Rights: | © Wiley | Type: | Book Chapter | Affiliation: | Cyprus University of Technology | Publication Type: | Peer Reviewed |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Κεφάλαια βιβλίων/Book chapters |
CORE Recommender
SCOPUSTM
Citations
20
6
checked on 14 Μαρ 2024
Page view(s) 20
329
Last Week
1
1
Last month
30
30
checked on 14 Μαρ 2025
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα