Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/14830
Τίτλος: Preface : Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics
Συγγραφείς: Papademas, Photis 
Bintsis, Thomas 
Major Field of Science: Agricultural Sciences
Field Category: AGRICULTURAL SCIENCES;Agricultural Biotechnology;Other Agricultural Sciences
Ημερομηνία Έκδοσης: 15-Σεπ-2017
Πηγή: Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics, 2017, pp. xxix
Start page: xxix
ISBN: 978-111904615-8
DOI: 10.1002/9781119046165.fmatter
Rights: © Wiley
Type: Book Chapter
Affiliation: Cyprus University of Technology 
Publication Type: Peer Reviewed
Εμφανίζεται στις συλλογές:Κεφάλαια βιβλίων/Book chapters

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

SCOPUSTM   
Citations 20

6
checked on 14 Μαρ 2024

Page view(s) 20

329
Last Week
1
Last month
30
checked on 14 Μαρ 2025

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα