Refined By:
Πλήρες Κείμενο:  With Fulltext

Αποτελέσματα για 21-32 από 32.

StatusΤίτλοςΣυγγραφέαςΗμερομηνία ΈκδοσηςAcademic Year
21CompletedΜελέτη των φυσικοχημικών και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε γιαούρτι με καλλιέργεια κεφίρΧρυσοστόμου, Νικολέττα Μαΐ-20192018-2019
22CompletedΜια ολιστική προσέγγιση για την ποιότητα του γαϊδουρινού γάλακτος στην ΚύπροΙωάννου, Χριστίνα 2017empty
23CompletedΟι επιδράσεις της παστερίωσης στην μικροβιολογική ποιότητα και τις ανοσοσφαιρινές Α, Γ κατά την μετάβαση του γαιδουρινού πρωτογάλατος σε γάλαΓαβριήλ, Γεώργιος 20152019-2020
24CompletedΠαρασκευή τυριού τύπου κεφαλογραβιέρας από νωπό και παστεριωμένο γάλα : οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και ποιότηταΙωάννου, Μυροφόρα 20142019-2020
25CompletedΠοιότητα νωπού αγελαδινού γάλακτος στην ΚύπροΓεωργίου, Λεωνίδας Μαΐ-20232022-2023
26CompletedΠροβιοτικό γιαούρτι ως λειτουργικό τρόφιμο και προβιοτική βιωσιμότητα στο γιαούρτιΠογιατζή, Κυριακή Μαΐ-20212020-2021
27CompletedΠροϊόντα ονομασίας προέλευσης και προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης : καταχώρηση χαρουπόμελου ως ΠΟΠ ή ΠΓΕΧριστοφίδη, Ελευθερία 20182017-2018
28CompletedΣιουσιούκος - μελέτη των προδιαγραφών του παραδοσιακού "σιουσιούκου" με στόχο την πιστοποίηση του ως κυπριακό προϊόν με σήμα ποιότητας ΠΟΠ ή ΠΓΕΕγκωμίτη, Κατερίνα 20182017-2018
29CompletedΤυροκομικά προϊόντα από παστεριωμένο και από νωπό γάλα. Μικροβιολογική Ποιότητα και ΝομοθεσίαΑλκιβιάδη, Αρίστη Μαΐ-20212020-2021
30CompletedΧαλλούμι – Παραγωγική Διαδικασία και Πρότυπο Παραγωγής Χαλλουμιού Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ)Πάντζιαρου, Άντρια Μαΐ-20222021-2022
31CompletedΧρήση της UV-C τεχνολογίας ως συμπληρωματική μέθοδος της παστερίωσης σε αγελαδινό γάλα για επιμήκυνση της διάρκειας ζωήςΚυπριανού, Έλενα Μαΐ-20202019-2020
32CompletedΧρήση υπεριώδους ακτινοβολίας σε παστεριωμένο γάλα για επιμήκυνση της διάρκειας ζωήςΜακρομάλλης, Αντρέας Ιου-20202019-2020