Αποτελέσματα για 1-14 από 14.

StatusΤίτλοςΤύποςΣυγγραφέαςΗμερομηνία ΈκδοσηςAcademic Year
1CompletedDonkey milk microbiota : isolation and characterization for potential applicationsPhD ThesisAspri, Maria Μαρ-20172016-2017
2CompletedΑγροβιομηχανικά απόβλητα και μη εδώδιμα μέρη φυτών ως πηγή φαινολικών συστατικών με εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμωνMSc ThesisΧριστοφή, Ελίζα 30-Μαΐ-20212020-2021
3CompletedΑνάπτυξη βιολειτουργικών ζυμούμενων ροφημάτων αγελαδινού γάλακτος εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα φρούτων της οικογένειας RosaceaeMSc ThesisΙωάννου, Ιωάννας Μαΐ-20222021-2022
4CompletedΑνάπτυξη καινοτόμων τροφίμων με βάση το αγελαδινό γάλα και το χαρούπιMSc ThesisΜωυσέως, Μαρία Μαρ-20232022-2023
5CompletedΑπομόνωση, ταυτοποίηση και τεχνολογικός χαρακτηρισμός των οξυγαλακτικών βακτηρίων από γάλα της αίγας ΜαχαιράMSc ThesisΧατζησάββα, Αθηνά 2017empty
6CompletedΓιαουρτοποτό τύπου αϊράνι-μελέτη και παραγωγή ενός παραδοσιακού προϊόντος με βελτιωμένα οργανοληπτικά χαρακτηριστικάMSc ThesisΠαπαδημητρίου, Χρυσοβαλάντω Ιου-20222021-2022
7CompletedΖυμούμενο ρόφημα από γαϊδουρινό γάλα: μικροβιολογικά, χημικά, οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και λειτουργικότηταMSc ThesisΠαρμαξή, Ιωάννα 20132012-2013
8CompletedΜελέτη αυτόχθονων ζυμών για την ικανότητα αλκοολικής ζύμωσης προς παραγωγή κρασιούMSc ThesisΚώστα, Ραφαέλα Μαΐ-20222021-2022
9CompletedΠαράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα (ΟΜΧ, ΣΚ, Αντιβιοτικά, Αφλατοξίνη Μ1) του παραγόμενου νωπού αγελαδινού γάλακτος στην ΚύπροMSc ThesisΜιχαήλ, Ελένη Μαΐ-20212020-2021
10CompletedΠοσοτικός και μοριακός χαρακτηρισμός της μικροχλωρίδας του Κυπριακού τραχανάMSc ThesisΑγαθοκλέους, Μαρία 20132012-2013
11CompletedΠροβιοτική και Αντιμικροβιακή Δράση των Οξυγαλακτικών ΒακτηρίωνMSc ThesisΦιλίππου, Γρηγόρης 20182017-2018
12CompletedΤα τεχνολογικά χαρακτηριστικά οξυγαλακτικών βακτηρίων και ο ρόλος τους στη ποιότητα και παραγωγή ζυμούμενων τροφίμωνMSc ThesisΝεοφύτου, Αγαθόκλεα Ιου-20182017-2018
13CompletedΤεχνολογικός χαρακτηρισμός και αξιολόγηση ασφαλείας οξυγαλακτικών βακτηρίων από γάλα όνουMSc ThesisΧατζηκώστα, Μύρια 2017empty
14CompletedΧρήση βιοπροστατευτικής καλλιέργειας στο γιαούρτιMSc ThesisΚκεσέ, Χαρούλα Μαΐ-20192018-2019