Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.14279/25896
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΛιασίδου, Σωτηρούλα-
dc.contributor.authorΜιχαήλ, Αγγελική-
dc.date.accessioned2022-03-04T06:34:00Z-
dc.date.available2022-03-04T06:34:00Z-
dc.date.issued2021-05-
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14279/25896-
dc.descriptionThis particular senior thesis purpose is to present a business plan for a small-scale hotel in the island Mykonos in Greece. Shows how the unit can be turned into the key of tourist attraction, for tourists looking for something different for their holidays. Initially, data has been collected on the area where the company will operate, and some key features of the island have also been listed. Furthermore, the basic features that will make this hotel stand out and finally show its competitive nature, will be explored thoroughly. In addition, an attempt is made to explain the conversion of four buildings into a hotel unit through an extended economic analysis that will show the viability of the business. Finally, the risks that could make it difficult to carry out the business plan, are examined.en_US
dc.description.abstractΗ συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία έχει ως στόχο να αναδείξει ένα επιχειρηματικό σχέδιο για μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στο νησί της Μυκόνου στην Ελλάδα. Παρουσιάζεται το πώς η μονάδα θα μπορέσει να μετατραπεί σε βασικό πόλο έλξης τουριστών που αναζητούν κάτι διαφορετικό για τις διακοπές τους. Αρχικά, μελετώνται στοιχεία για τον τόπο που θα δραστηριοποιείται η επιχείρηση και κάποια βασικά χαρακτηριστικά του νησιού. Επίσης, εμφανίζονται τα βασικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν την μονάδα να ξεχωρίζει και τελικά μπορούν να αναδείξουν τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Επιπλέον, πραγματοποιείται μια προσπάθεια εξήγησης της μετατροπής τεσσάρων κτιρίων σε μετατροπή ξενοδοχειακής μονάδας μέσω μιας εκτενούς ανάλυσης των οικονομικών δεικτών που θα δείξουν την βιωσιμότητα της επιχείρησης. Τέλος, εξετάζονται οι κίνδυνοι που θα μπορούσαν να δυσκολέψουν την πραγματοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου.en_US
dc.formatpdfen_US
dc.publisherDepartment of Hotel and Tourism Management, Faculty of Management and Economics, Cyprus University of Technologyen_US
dc.rightsΑπαγορεύεται η δημοσίευση ή αναπαραγωγή, ηλεκτρονική ή άλλη χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του δημιουργού και κάτοχου των πνευματικών δικαιωμάτων.en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΕπιχειρηματικό σχέδιοen_US
dc.subjectΞενοδοχειακή μονάδαen_US
dc.subjectΜύκονοen_US
dc.subjectΒιωσιμότηταen_US
dc.subject.otherBusiness planen_US
dc.subject.otherHotelen_US
dc.subject.otherMykonosen_US
dc.titleBusiness Plan: Ξενοδοχειακή Μονάδα στην Μύκονοen_US
dc.typeMSc Thesisen_US
dc.affiliationCyprus University of Technologyen_US
dc.relation.deptDepartment of Hotel and Tourism Managementen_US
dc.description.statusCompleteden_US
cut.common.academicyear2020-2021en_US
dc.relation.facultyFaculty of Management and Economicsen_US
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextWith Fulltext-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypemasterThesis-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_bdcc-
crisitem.author.deptDepartment of Hospitality and Tourism Management-
crisitem.author.facultyFaculty of Tourism Management, Hospitality and Entrepreneurship-
crisitem.author.orcid0000-0002-9080-2132-
crisitem.author.parentorgFaculty of Tourism Management, Hospitality and Entrepreneurship-
Appears in Collections:Μεταπτυχιακές Εργασίες/ Master's thesis
Files in This Item:
File Description SizeFormat
DISSERTATION_ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ_Abstract.pdfAbstract74.28 kBAdobe PDFView/Open
CORE Recommender
Show simple item record

Page view(s) 50

187
Last Week
0
Last month
4
checked on Sep 27, 2024

Download(s) 50

148
checked on Sep 27, 2024

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons