Skip navigation
Αρχική
Συλλογές
Ερευνητικά Αποτελέσματα
Ερευνητές
Σχολές &
Τμήματα
Διατριβές
Πατέντες
Έργα
Journals
Conferences
Explore by
Ερευνητικά Αποτελέσματα
Ερευνητές
Σχολές &
Τμήματα
Διατριβές
Πατέντες
Έργα
Journals
Conferences
Βοήθεια
Γλώσσα
Ελληνικά
English
Εγγραφείτε στο:
Login
Λάβετε ενημερώσεις μέσω e-mail
Επεξεργαστείτε το λογαριασμό σας
Ktisis Cyprus University of Technology
Ερευνητικά Αποτελέσματα
Περιήγηση με Θέμα
Table olives
Καταχωρίστε ένα όνομα για το θέμα
Ή, επιλέξτε ένα γράμμα παρακάτω για να ξεκινήσετε την περιήγηση
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Ταξινόμηση κατά:
ημερομηνία υποβολής
ημερομηνία έκδοση
Σε σειρά:
Αύξουσα σειρά
Φθίνουσα σειρά
Αποτελέσματα / Σελίδα
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Συγγραφείς / Εγγραφή:
Όλα
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
Send via email
Ημερομηνία Έκδοσης
Τίτλος
Συγγραφέας
2020
Benefits of the Use of Lactic Acid Bacteria Starter in Green Cracked Cypriot Table Olives Fermentation
Anagnostopoulos, Dimitrios A.
; Goulas, Vlasios
; Xenofontos, Eleni
; Vouras, Christos
; Nikoloudakis, Nikolaos
; Tsaltas, Dimitrios
20-Ιου-2018
Enterococci isolated from Cypriot green table olives as a new source of technological and probiotic properties
Anagnostopoulos, Dimitrios A.
; Bozoudi, Despina
; Tsaltas, Dimitrios
Μαΐ-2020
Evolution of Bacterial Communities, Physicochemical Changes and Sensorial Attributes of Natural Whole and Cracked Picual Table Olives During Spontaneous and Inoculated Fermentation
Anagnostopoulos, Dimitrios A.
; Kamilari, Eleni
; Tsaltas, Dimitrios
Ιου-2020
Study of microbiological and physicochemical characteristics of fermented table olives in Cyprus and the multifunctional properties of the predominant microbiota
Anagnostopoulos, Dimitrios A.