| Issue Date | Title | Author(s) |
| 27-Sep-2023 | Characterization of lactic acid bacteria in pursue of potential candidates for starter, adjunct and probiotic cultures | Aspri, Maria ; Papademas, Photis ; Tsaltas, Dimitrios |
| Nov-2019 | Conventional and omics approaches shed light on Halitzia cheese, a long-forgotten white-brined cheese from Cyprus | Papademas, Photis ; Aspri, Maria ; Mariou, M. ; Dowd, Scot E. ; Kazou, Maria ; Tsakalidou, E. |
| Feb-2020 | Functional stability of goats' milk yoghurt supplemented with Pistacia atlantica resin extracts and Saccharomyces boulardii | Hadjimbei, Elena ; Botsaris, George ; Goulas, Vlasios ; Alexandri, Eleni ; Gekas, Vassilis ; Gerothanassis, Ioannis P. |
| 2020 | Microbes and the environment | Aspri, Maria ; Tsaltas, Dimitrios |
| 25-Jul-2015 | Probiotic, antimicrobial, antioxidant and sensory properties of fermented donkey milk with Lactobacillus fermentum ME-3 and Lactobacillus acidophilus (ATCC 4356) | Papademas, Photis ; Parmaxi, I ; Aspri, Maria |
| Sep-2020 | Processing Wastewaters from Spanish-Style cv. Chalkidiki Green Olives: A Potential Source of Enterococcus casseliflavus and Hydroxytyrosol | Papadaki, Eugenia ; Botsaris, George ; Athanasiadi, Athanasiadi ; Mantzouridou, Fani Th. |
| 2017 | Απομόνωση, ταυτοποίηση και τεχνολογικός χαρακτηρισμός των οξυγαλακτικών βακτηρίων από γάλα της αίγας Μαχαιρά | Χατζησάββα, Αθηνά |
| May-2019 | Επίδραση διαφορετικών μεθοδολογιών εηαγωγής DNA στην ανάλυση του μικροβιώματος κυπριακών παραδοσιακών αλλαντικών | Ευθυμίου, Μαρίνα |
| May-2022 | Ζυμούμενα τρόφιμα που παρασκευάζονται στην Κύπρο: καταγραφή των χαρακτηριστικών τους και γνώσεις καταναλωτών | Κωνσταντίνου, Παρασκευή |