Browsing by Subject Lactic acid bacteria

Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
27-Sep-2023Characterization of lactic acid bacteria in pursue of potential candidates for starter, adjunct and probiotic culturesAspri, Maria ; Papademas, Photis ; Tsaltas, Dimitrios 
Nov-2019Conventional and omics approaches shed light on Halitzia cheese, a long-forgotten white-brined cheese from CyprusPapademas, Photis ; Aspri, Maria ; Mariou, M. ; Dowd, Scot E. ; Kazou, Maria ; Tsakalidou, E. 
Feb-2020Functional stability of goats' milk yoghurt supplemented with Pistacia atlantica resin extracts and Saccharomyces boulardiiHadjimbei, Elena ; Botsaris, George ; Goulas, Vlasios ; Alexandri, Eleni ; Gekas, Vassilis ; Gerothanassis, Ioannis P. 
2020Microbes and the environmentAspri, Maria ; Tsaltas, Dimitrios 
25-Jul-2015Probiotic, antimicrobial, antioxidant and sensory properties of fermented donkey milk with Lactobacillus fermentum ME-3 and Lactobacillus acidophilus (ATCC 4356)Papademas, Photis ; Parmaxi, I ; Aspri, Maria 
Sep-2020Processing Wastewaters from Spanish-Style cv. Chalkidiki Green Olives: A Potential Source of Enterococcus casseliflavus and HydroxytyrosolPapadaki, Eugenia ; Botsaris, George ; Athanasiadi, Athanasiadi ; Mantzouridou, Fani Th. 
2017Απομόνωση, ταυτοποίηση και τεχνολογικός χαρακτηρισμός των οξυγαλακτικών βακτηρίων από γάλα της αίγας ΜαχαιράΧατζησάββα, Αθηνά 
May-2019Επίδραση διαφορετικών μεθοδολογιών εηαγωγής DNA στην ανάλυση του μικροβιώματος κυπριακών παραδοσιακών αλλαντικώνΕυθυμίου, Μαρίνα 
May-2022Ζυμούμενα τρόφιμα που παρασκευάζονται στην Κύπρο: καταγραφή των χαρακτηριστικών τους και γνώσεις καταναλωτώνΚωνσταντίνου, Παρασκευή