Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/19172
Τίτλος: Chemistry of Food Contaminants and Their Remediation or Mitigation
Συγγραφείς: Fiore, Alberto 
Papademas, Photis 
Goulas, Vlasios 
Major Field of Science: Natural Sciences
Field Category: Chemical Sciences
Λέξεις-κλειδιά: Food contaminants;Food chemistry
Ημερομηνία Έκδοσης: 2019
Πηγή: Journal of Chemistry, 2019, vol. 2019, articl. no. 2756389
Volume: 2019
Περιοδικό: Journal of Chemistry 
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/19172
ISSN: 20909071
DOI: 10.1155/2019/2756389
Rights: © Alberto Fiore et al.
Type: Article
Affiliation: University of Abertay Dundee 
Cyprus University of Technology 
Εμφανίζεται στις συλλογές:Άρθρα/Articles

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος
2756389.pdfFulltext1.23 MBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε
CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s)

263
Last Week
4
Last month
12
checked on 9 Μαϊ 2024

Download(s)

51
checked on 9 Μαϊ 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons Creative Commons