Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/19172
Τίτλος: | Chemistry of Food Contaminants and Their Remediation or Mitigation | Συγγραφείς: | Fiore, Alberto Papademas, Photis Goulas, Vlasios |
Major Field of Science: | Natural Sciences | Field Category: | Chemical Sciences | Λέξεις-κλειδιά: | Food contaminants;Food chemistry | Ημερομηνία Έκδοσης: | 2019 | Πηγή: | Journal of Chemistry, 2019, vol. 2019, articl. no. 2756389 | Volume: | 2019 | Περιοδικό: | Journal of Chemistry | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/19172 | ISSN: | 20909071 | DOI: | 10.1155/2019/2756389 | Rights: | © Alberto Fiore et al. | Type: | Article | Affiliation: | University of Abertay Dundee Cyprus University of Technology |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Άρθρα/Articles |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
2756389.pdf | Fulltext | 1.23 MB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε |
CORE Recommender
Page view(s)
263
Last Week
4
4
Last month
12
12
checked on 9 Μαϊ 2024
Download(s)
51
checked on 9 Μαϊ 2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από άδεια Άδεια Creative Commons