Πτυχιακές Εργασίες/ Bachelor's Degree Theses Αρχική σελίδα συλλογής

Πλοήγηση
Εγγραφείτε σε αυτήν τη συλλογή για να λαμβάνετε καθημερινά ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για νέες προσθήκες RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Αντικείμενα συλλογής (ταξινομημένα κατά Ημερομηνία υποβολής σε Φθίνουσα σειρά ): 1 μέχρι 20 από 1150
Ημερομηνία ΈκδοσηςΤίτλοςΣυγγραφέας
Μάϊ-2018Ανάλυση μεταλλικών κατασκευώνΑντωνίου, Νεόφυτος 
Μάϊ-2018Βιομιμητικές εφαρμογές για αειφόρες παράκτιες κατασκευέςΑγαθοκλέους, Μαρία 
2018Προϊόντα ονομασίας προέλευσης και προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης : καταχώρηση χαρουπόμελου ως ΠΟΠ ή ΠΓΕΧριστοφίδη, Ελευθερία 
Μάϊ-2018Επίδραση αλατότητας και τρόποι συντήρησης εδώδιμων ανθέων κατηφέ και πετούνιας που αναπτύχθηκαν σε υδροπονική καλλιέργειαΤζιωνής, Αντρέας 
2018Τα είδη των άγριων μελισσών της ΚύπρουΠιττάρα, Μαριλένα 
2018Αξιολόγηση της τεχνολογίας εξάτμισης υπο κενό για την παραγωγή χαρουπόμελουΠικάρδου, Ραφαέλα 
2018Μελέτη και περιγραφή των κύριων αμπελογραφικών χαρακτηριστικών και ιδιοτήτων της γηγενούς ποικιλίας σταφυλιού "Γιαννούδι"Πέτρου, Γρηγορία 
2018Μετασυλλεκτική συμπεριφορά καρπών αβοκάντο (ποικικλία Hass) σε δύο διαφορετικά θερμοκρασιακά καθεστώταΠεμπέτσιου, Στέλλα 
2018Επίδραση της τροφής των αρσενικών στη δημογραφία και στη συμπεριφορά των θηλυκών της μύγας της Μεσογείου (Ceratitis capitata) όταν τρέφονται μόνο με ζάχαρηΠαύλου, Ανθούλης 
2018Πιλοτική δοκιμασία ζυμών οινοποίησης σε ζύμωση της ποικιλίας ξυνιστέριΠαπακώστα, Αντιγόνη 
2018Μελέτη της βιωσιμότητας σμέουρων στην Κύπρο : διερεύνηση προώθησης τους ως προϊόν υψηλής προστιθέμενης αξίαςΠαντελή, Αναστασία 
2018Χαρακτηρισμός της ποιότητας καρπών πέντε ανεξερεύνητων κυπριακών ποικιλιών ροδιάς (Punica granatum L.)Οικονόμου, Φλωρέντιος 
2018Μελέτη αλληλεπίδρασης μεταξύ στελεχών επισιτιστικού τομέα και καταναλωτών : αξιολόγηση του παρόντος επιπέδου ασφάλειας και υγιεινής στον επισιτιστικό τομέαΜανής, Χρίστος 
2018Μελέτη της επίδρασης των θερμικών κατεργασιών στη συγκέντρωση φαινολικών αντιοξειδωτικών στα λαχανικάΛοϊζου, Ιωάννα 
2018Μελέτη διατηρησιμότητας και μικροβιολογικής ποιότητας παραδοσιακώνμκαι στραγγιστών/βιομηχανοποιημένων γιαουρτιών απο την κυπριακή αγοράΚωνσταντίνου, Ανδρούλλα 
2018Ταυτοποίηση της μικροχλωρίδας υπεύθυνης για τη ζύμωση των ρεβιθιών και την παραγωγή των κυπριακών παξιμαδιών αρκατένωνΚατσουνωτού, Μαρία 
2018Ταυτοποίηση και χαρτογράφηση των ασθενειών του ξύλου της αμπέλου στην ΚύπροΕλευθερίου, Χριστόδουλος 
2018Η καλλιέργεια του αβοκάντο και οι δυνατότητες εξάπλωσης του στην ΚύπροΕλευθερίου, Ραφαέλα 
2018Σιουσιούκος - μελέτη των προδιαγραφών του παραδοσιακού "σιουσιούκου" με στόχο την πιστοποίηση του ως κυπριακό προϊόν με σήμα ποιότητας ΠΟΠ ή ΠΓΕΕγκωμίτη, Κατερίνα 
2018Χημικός χαρακτηρισμός και αντιοξειδωτικές ιδιότητες μελανοϊδινων από θερμικά συμπυκνώμενους χυμούς φρούτωνΓεωργίου, Μαρία 
Αντικείμενα συλλογής (ταξινομημένα κατά Ημερομηνία υποβολής σε Φθίνουσα σειρά ): 1 μέχρι 20 από 1150