Results 21-40 of 45 (Search time: 0.006 seconds).

StatusTitleAuthor(s)Issue DateAcademic Year
21CompletedΕπιπολασμός της βρουκέλλωσης στα γαλακτοπαραγωγικά βουστάσια της ΚύπρουΜιχαήλ, Χριστόδουλος 20162019-2020
2CompletedΗ αντίληψη των Κυπρίων καταναλωτών ως προς τα λειτουργικά τρόφιμα εντος της κυπριακής αγοράςΠισσίδης, Αντρέας 20132019-2020
3CompletedΗ αντιμικροβιακή επίδραση της Ευγενόλης και Καρβακρόλης σε είδη ΛιστέριαςΧριστοδούλου, Μαρία May-20202019-2020
4CompletedΗ επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή πίεση, στη μικροβιολογική ποιότητα των αλλαντιδίων Φρανκφουρτης, σε διαφορετικούς χρόνους εφαρμογήςΠαρασκευά, Μαρία 20132019-2020
5CompletedΗ επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή υδροστατική πίεση στη μικροβιολογική ποιότητα αιγοπρόβειου χαλλουμιούΜάριου, Μαρία 20162019-2020
6CompletedΗ επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή υδροστατική πίεση στη μικροβιολογική ποιότητα του ζαμπόν και των λουκάνικων Φρανκφούρτης κατά τη διάρκεια ζωής τουςΤάκη, Αναστασία 20122019-2020
7CompletedΗ επίδραση της συσκευασίας στην μικροβιολογική και οργανοληπτική ποιότητα των λουκάνικων αγγλικού τύπουMιχαήλ, Πετρούλα 20152019-2020
8CompletedΗ χρησιμοποίηση βακτηριοφάγων στη βιολογική αντιμετώπιση τροφιμογενών παθογόνωνΜαυρομίχαλου, Κατερίνα May-20232022-2023
9CompletedΜελέτη αντιμικροβιακών ιδιοτήτων φυσικών φαινόλων: Δράση έναντι Listeria monocytogenes και Pseudomonas aeruginosaΚωνσταντίνου, Δέσπω 20132019-2020
10CompletedΜελέτη της επίδρασης του όζοντος στη μικροχλωρίδα σφάγιων πουλερικώνΠίπη, Άννα 20122019-2020
11Μικροβιολογική ποιότητα έτοιμων προς κατανάλωση σαλατώνΣτεργίου, Σοφία May-2017
12CompletedΜικροβιολογική ποιότητα νωπού αγελαδινού γάλακτος:οριζόντια δειγματοληψία από ένα βουστάσιοΚυπριανού, Κυριακή 20132019-2020
13CompletedΜικροβιολογική ποιότητα παγωμένου καπνιστού σολομούΚασενίδη, Κατερίνα 2017empty
14CompletedΜικροβιολογική ποιότητα προϊόντων ωρίμανσης από σύγκοπτο κρέαςΠαπαπαναγιώτου, Ζώη 20162019-2020
15CompletedΜικροβιολογική ποιότητα σε σνακ πατάτας και στο περιβάλλον παραγωγής τους στην ΚύπροΑσχανιάν, Άντρια May-20192018-2019
16CompletedΜικροβιολογική ποιότητα τροφίμων ζωικής προέλευσης στην ΚύπροΠαπασπύρου, Χρυσόστομος 2017empty
17CompletedΟ ρόλος του ασβεστίου στην πρόληψη εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρουΒανέζη, Χριστίνα 20232022-2023
18CompletedΟι διατροφικές συνήθειες των ατόμων στην ηλικιακή ομάδα 18-25 ετών και σ σύγκριση τους με το μεσογειακό πρότυπο διατροφήςΚλεάνθους, Νίκη 20162019-2020
19CompletedΟι διατροφικές συνήθειες των ατόμων στην ηλικιακή ομάδα άνω των 50 στην Κύπρο και σύγκριση με το μεσογειακό πρότυπο διατροφήςΝικολάου, Μέλανη 20162019-2020
20CompletedΟι μηχανισμοί δράσης των προβιοτικών και τα οφέλη που προσφέρουν στον ανθρώπινο οργανισμόΑυγουστή, Χριστιάνα May-20222021-2022