Περιήγηση με Συγγραφέας (Διατριβή) Botsaris, George


πήγαινε στο
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 41 έως 60 από 64 < προηγούμενο   επόμενο >
Ημερομηνία ΈκδοσηςΤίτλοςΣυγγραφέας
2013Μελέτη αντιμικροβιακών ιδιοτήτων φυσικών φαινόλων: Δράση έναντι Listeria monocytogenes και Pseudomonas aeruginosaΚωνσταντίνου, Δέσπω 
2012Μελέτη της επίδρασης του όζοντος στη μικροχλωρίδα σφάγιων πουλερικώνΠίπη, Άννα 
Ιου-2018Μικροβιολογική ποιότητα βρεφικών φόρμουλων με βάση το γάλαΠερικέντη, Όλγα 
Μαΐ-2017Μικροβιολογική ποιότητα έτοιμων προς κατανάλωση σαλατώνΣτεργίου, Σοφία 
Ιου-2018Μικροβιολογική ποιότητα εμφιαλωμένου νερού και νερού από το σύστημα διανομής πόσιμου νερού στη ΛεμεσόΠαπαπαναγιώτου, Ζώη 
Ιου-2018Μικροβιολογική ποιότητα θαλασσινού νερού και νερού από το σύστημα διανομής πόσιμου νερού στη ΛεμεσόΠολυδώρου, Στυλιανή 
2013Μικροβιολογική ποιότητα νωπού αγελαδινού γάλακτος:οριζόντια δειγματοληψία από ένα βουστάσιοΚυπριανού, Κυριακή 
2017Μικροβιολογική ποιότητα παγωμένου καπνιστού σολομούΚασενίδη, Κατερίνα 
2016Μικροβιολογική ποιότητα προϊόντων ωρίμανσης από σύγκοπτο κρέαςΠαπαπαναγιώτου, Ζώη 
Μαΐ-2019Μικροβιολογική ποιότητα σε σνακ πατάτας και στο περιβάλλον παραγωγής τους στην ΚύπροΑσχανιάν, Άντρια 
2017Μικροβιολογική ποιότητα τροφίμων ζωικής προέλευσης στην ΚύπροΠαπασπύρου, Χρυσόστομος 
Μαΐ-2021Μοριακή ανίχνευση Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis σε νωπό αγελαδινό γάλαΙωακείμ, Αντρούλλα 
Μαΐ-2019Μοριακή ανίχνευση norovirus σε δείγματα οστρακοειδών και στο περιβάλλον επεξεργασίας τουςΠαπαχριστοδούλου, Μυροφόρα 
Μαΐ-2020Μοριακή ανίχνευση Streptococcus agalactiae, Mycoplasma bovis, Staphylococcus aureus σε νωπό αγελαδινό γάλαΑυγουστή, Φύλιος 
2013Μοριακή οροτύπηση στελεχών της Listeria monocytogenes που απομονώθηκαν στην Κύπρο από ζώα και προϊόντα ζωικής προέλευσης μετά το 2008Χριστοφή, Σωτήρης Σ. 
2023Ο ρόλος του ασβεστίου στην πρόληψη εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρουΒανέζη, Χριστίνα 
2016Οι διατροφικές συνήθειες των ατόμων στην ηλικιακή ομάδα 18-25 ετών και σ σύγκριση τους με το μεσογειακό πρότυπο διατροφήςΚλεάνθους, Νίκη 
2016Οι διατροφικές συνήθειες των ατόμων στην ηλικιακή ομάδα άνω των 50 στην Κύπρο και σύγκριση με το μεσογειακό πρότυπο διατροφήςΝικολάου, Μέλανη 
Μαΐ-2022Οι μηχανισμοί δράσης των προβιοτικών και τα οφέλη που προσφέρουν στον ανθρώπινο οργανισμόΑυγουστή, Χριστιάνα 
2013Πιθανή εφαρμογή μελατονίνης για τη παρασκευή λειτουργικού γιαουρτιού με βάση το πρόβειο γάλα.Νικολάου, Μιχαέλλα