Skip navigation
Αρχική
Συλλογές
Ερευνητικά Αποτελέσματα
Ερευνητές
Σχολές &
Τμήματα
Διατριβές
Πατέντες
Έργα
Journals
Conferences
Explore by
Ερευνητικά Αποτελέσματα
Ερευνητές
Σχολές &
Τμήματα
Διατριβές
Πατέντες
Έργα
Journals
Conferences
Βοήθεια
Γλώσσα
Ελληνικά
English
Εγγραφείτε στο:
Login
Λάβετε ενημερώσεις μέσω e-mail
Επεξεργαστείτε το λογαριασμό σας
Ktisis Cyprus University of Technology
Διατριβές
Περιήγηση με Συγγραφέας (Διατριβή)
Botsaris, George
πήγαινε στο
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Σε σειρά:
Αύξουσα σειρά
Φθίνουσα σειρά
Αποτελέσματα / Σελίδα
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Συγγραφείς / Εγγραφή:
Όλα
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 41 έως 60 από 64
< προηγούμενο
επόμενο >
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
Send via email
Ημερομηνία Έκδοσης
Τίτλος
Συγγραφέας
2013
Μελέτη αντιμικροβιακών ιδιοτήτων φυσικών φαινόλων: Δράση έναντι Listeria monocytogenes και Pseudomonas aeruginosa
Κωνσταντίνου, Δέσπω
2012
Μελέτη της επίδρασης του όζοντος στη μικροχλωρίδα σφάγιων πουλερικών
Πίπη, Άννα
Ιου-2018
Μικροβιολογική ποιότητα βρεφικών φόρμουλων με βάση το γάλα
Περικέντη, Όλγα
Μαΐ-2017
Μικροβιολογική ποιότητα έτοιμων προς κατανάλωση σαλατών
Στεργίου, Σοφία
Ιου-2018
Μικροβιολογική ποιότητα εμφιαλωμένου νερού και νερού από το σύστημα διανομής πόσιμου νερού στη Λεμεσό
Παπαπαναγιώτου, Ζώη
Ιου-2018
Μικροβιολογική ποιότητα θαλασσινού νερού και νερού από το σύστημα διανομής πόσιμου νερού στη Λεμεσό
Πολυδώρου, Στυλιανή
2013
Μικροβιολογική ποιότητα νωπού αγελαδινού γάλακτος:οριζόντια δειγματοληψία από ένα βουστάσιο
Κυπριανού, Κυριακή
2017
Μικροβιολογική ποιότητα παγωμένου καπνιστού σολομού
Κασενίδη, Κατερίνα
2016
Μικροβιολογική ποιότητα προϊόντων ωρίμανσης από σύγκοπτο κρέας
Παπαπαναγιώτου, Ζώη
Μαΐ-2019
Μικροβιολογική ποιότητα σε σνακ πατάτας και στο περιβάλλον παραγωγής τους στην Κύπρο
Ασχανιάν, Άντρια
2017
Μικροβιολογική ποιότητα τροφίμων ζωικής προέλευσης στην Κύπρο
Παπασπύρου, Χρυσόστομος
Μαΐ-2021
Μοριακή ανίχνευση Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis σε νωπό αγελαδινό γάλα
Ιωακείμ, Αντρούλλα
Μαΐ-2019
Μοριακή ανίχνευση norovirus σε δείγματα οστρακοειδών και στο περιβάλλον επεξεργασίας τους
Παπαχριστοδούλου, Μυροφόρα
Μαΐ-2020
Μοριακή ανίχνευση Streptococcus agalactiae, Mycoplasma bovis, Staphylococcus aureus σε νωπό αγελαδινό γάλα
Αυγουστή, Φύλιος
2013
Μοριακή οροτύπηση στελεχών της Listeria monocytogenes που απομονώθηκαν στην Κύπρο από ζώα και προϊόντα ζωικής προέλευσης μετά το 2008
Χριστοφή, Σωτήρης Σ.
2023
Ο ρόλος του ασβεστίου στην πρόληψη εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου
Βανέζη, Χριστίνα
2016
Οι διατροφικές συνήθειες των ατόμων στην ηλικιακή ομάδα 18-25 ετών και σ σύγκριση τους με το μεσογειακό πρότυπο διατροφής
Κλεάνθους, Νίκη
2016
Οι διατροφικές συνήθειες των ατόμων στην ηλικιακή ομάδα άνω των 50 στην Κύπρο και σύγκριση με το μεσογειακό πρότυπο διατροφής
Νικολάου, Μέλανη
Μαΐ-2022
Οι μηχανισμοί δράσης των προβιοτικών και τα οφέλη που προσφέρουν στον ανθρώπινο οργανισμό
Αυγουστή, Χριστιάνα
2013
Πιθανή εφαρμογή μελατονίνης για τη παρασκευή λειτουργικού γιαουρτιού με βάση το πρόβειο γάλα.
Νικολάου, Μιχαέλλα