Browsing by Author (Thesis) Goulas, Vlasios


jump to
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 21 to 40 of 47 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Καταγραφή θεραπευτικών ιδιοτήτων τροφίμων φυτικής προέλευσης: μια εθνοφαρμακολογική επισκόπησηΠαναγιώτου, Κωνσταντίνος 
2017Κινητική μελέτη εκχύλισης χρωστικών και φαινολικών ενώσεων κατά τη παλαίωση αποστάγματος ζιβανίας με δρύινα τεμαχίδια ξύλουΜουσική, Χριστιάνα 
2015Κινητική μελέτη της μείωσης των φαινόλων ελαιόλαδου κατά το τηγάνισμαΧριστοφόρου, Ανδρέας 
2012Μελέτη αντιξειδωτικής και αντιμικροβιακής δράσης εκχυλισμάτων φυτών των οικογενειών Asteraceae και Geraceae που φυτέυονται στην ΚύπροKωνσταντίνου, Άντρια 
May-2019Μελέτη αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων καρπού χαρουπιάς (Ceratoniasiliqua)Ευτυχοπούλου, Ραφαέλλα 
Jun-2018Μελέτη δυναμικών μεταβολών φαινολικών συστατικών και αντοξειδωτικής ικανότητας σε προϊόντα χαρουπιού με την χρήση in vitro συνθηκών πέψηςΧατζησολωμού, Αντριανή 
May-2023Μελέτη ενσωμάτωσης παράγωγων υδροξυτυροσόλης σε ελαιόλαδο με την έγχυση εκχυλίσματος φύλλων ελιάς υποβοηθούμενη με υπέρηχουςΑλκιβιάδη, Αρίστη 
2013Μελέτη πολυφαινόλων και αντιξειοδωτικής ικανότητας σοκολάταςΣιάντωνα, Αναστασία 
May-2021Μελέτη σταθερότητας των φαινολικών αντιοξειδωτικών των αμπελόφυλλων κατά το μαγείρεμαΠιερέττη, Χιονία 
2015Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας των τοκοχρωμανολών : ο ρόλος της θερμοκρασίας και του διαλύτηΑναστασίου, Μάριος 
2014Μελέτη της επίδρασης θερμικών κατεργασιών στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ελαιόλαδουΠελαβά, Ηλίας 
2018Μελέτη της επίδρασης των θερμικών κατεργασιών στη συγκέντρωση φαινολικών αντιοξειδωτικών στα λαχανικάΛοϊζου, Ιωάννα 
Apr-2017Μελέτη της επίδρασης των προκατεργασιών και των συνθηκών ξήρανσης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του δυόσμου (Mentha viridis)Παράσχου, Αναστασία 
May-2019Μελέτη φαινολικών συστατικών και αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων φύλλων χαρουπιάςΠολυδώρου, Χρυστάλλα 
2011Μετασυλλεκτική συμπεριφορά και φυτοχημικός χαρακτηρισμός καρπών Ιαπωνικής μεσπιλιάς (Eriobotrya japonica)Στέλικου, Αντώνια 
2016Προσδιορισμός φαινολικών συστατικών σε χαρουπόμελο με την συνδυαστική χρήση μικροεκχύλισης διασποράς υγρού-υγρού και υγρή χρωματογραφίαΚαλογήρου, Χαρίκλεια 
2011Συγκριτική ανάλυση φυσικοχημικών και φυτοχημικών ιδιοτήτων καρπών ελιάς (Olea europaea L.)Αντωνίου, Ελευθέριος 
2014Φαινολικά συστατικά και αντιοξειδωτικές ιδιότητες κουμμανταρίαςΛοϊζίδου, Μαρία 
2014Φαινολικά συστατικά και αντιοξειδωτικές ιδιότητες κρασιών παραγόμενω από τη γηγενή ποικιλία ξυνιστέριΚαρανίκη, Πηνελόπη 
20-Dec-2022Φαινολικά συστατικά μελιού ως δείκτης προέλευσης και βιοδραστικότηταςΠέτρου, Γρηγορία