Skip navigation
Home
Collections
Research Outputs
Researchers
Faculty &
Departments
Theses
Patents
Projects
Journals
Conferences
Explore by
Research Outputs
Researchers
Faculty &
Departments
Theses
Patents
Projects
Journals
Conferences
Help
Language
Ελληνικά
English
Sign on to:
Login
Receive email
updates
Edit Account details
Ktisis Cyprus University of Technology
Theses
Browsing by Author (Thesis)
Goulas, Vlasios
jump to
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 21 to 40 of 47
< previous
next >
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
Send via email
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Καταγραφή θεραπευτικών ιδιοτήτων τροφίμων φυτικής προέλευσης: μια εθνοφαρμακολογική επισκόπηση
Παναγιώτου, Κωνσταντίνος
2017
Κινητική μελέτη εκχύλισης χρωστικών και φαινολικών ενώσεων κατά τη παλαίωση αποστάγματος ζιβανίας με δρύινα τεμαχίδια ξύλου
Μουσική, Χριστιάνα
2015
Κινητική μελέτη της μείωσης των φαινόλων ελαιόλαδου κατά το τηγάνισμα
Χριστοφόρου, Ανδρέας
2012
Μελέτη αντιξειδωτικής και αντιμικροβιακής δράσης εκχυλισμάτων φυτών των οικογενειών Asteraceae και Geraceae που φυτέυονται στην Κύπρο
Kωνσταντίνου, Άντρια
May-2019
Μελέτη αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων καρπού χαρουπιάς (Ceratoniasiliqua)
Ευτυχοπούλου, Ραφαέλλα
Jun-2018
Μελέτη δυναμικών μεταβολών φαινολικών συστατικών και αντοξειδωτικής ικανότητας σε προϊόντα χαρουπιού με την χρήση in vitro συνθηκών πέψης
Χατζησολωμού, Αντριανή
May-2023
Μελέτη ενσωμάτωσης παράγωγων υδροξυτυροσόλης σε ελαιόλαδο με την έγχυση εκχυλίσματος φύλλων ελιάς υποβοηθούμενη με υπέρηχους
Αλκιβιάδη, Αρίστη
2013
Μελέτη πολυφαινόλων και αντιξειοδωτικής ικανότητας σοκολάτας
Σιάντωνα, Αναστασία
May-2021
Μελέτη σταθερότητας των φαινολικών αντιοξειδωτικών των αμπελόφυλλων κατά το μαγείρεμα
Πιερέττη, Χιονία
2015
Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας των τοκοχρωμανολών : ο ρόλος της θερμοκρασίας και του διαλύτη
Αναστασίου, Μάριος
2014
Μελέτη της επίδρασης θερμικών κατεργασιών στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ελαιόλαδου
Πελαβά, Ηλίας
2018
Μελέτη της επίδρασης των θερμικών κατεργασιών στη συγκέντρωση φαινολικών αντιοξειδωτικών στα λαχανικά
Λοϊζου, Ιωάννα
Apr-2017
Μελέτη της επίδρασης των προκατεργασιών και των συνθηκών ξήρανσης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του δυόσμου (Mentha viridis)
Παράσχου, Αναστασία
May-2019
Μελέτη φαινολικών συστατικών και αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων φύλλων χαρουπιάς
Πολυδώρου, Χρυστάλλα
2011
Μετασυλλεκτική συμπεριφορά και φυτοχημικός χαρακτηρισμός καρπών Ιαπωνικής μεσπιλιάς (Eriobotrya japonica)
Στέλικου, Αντώνια
2016
Προσδιορισμός φαινολικών συστατικών σε χαρουπόμελο με την συνδυαστική χρήση μικροεκχύλισης διασποράς υγρού-υγρού και υγρή χρωματογραφία
Καλογήρου, Χαρίκλεια
2011
Συγκριτική ανάλυση φυσικοχημικών και φυτοχημικών ιδιοτήτων καρπών ελιάς (Olea europaea L.)
Αντωνίου, Ελευθέριος
2014
Φαινολικά συστατικά και αντιοξειδωτικές ιδιότητες κουμμανταρίας
Λοϊζίδου, Μαρία
2014
Φαινολικά συστατικά και αντιοξειδωτικές ιδιότητες κρασιών παραγόμενω από τη γηγενή ποικιλία ξυνιστέρι
Καρανίκη, Πηνελόπη
20-Dec-2022
Φαινολικά συστατικά μελιού ως δείκτης προέλευσης και βιοδραστικότητας
Πέτρου, Γρηγορία