Περιήγηση με Συγγραφέας (Διατριβή) Botsaris, George


πήγαινε στο
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 6 έως 25 από 64 < προηγούμενο   επόμενο >
Ημερομηνία ΈκδοσηςΤίτλοςΣυγγραφέας
Μαΐ-2022Ανάπτυξη βιολειτουργικών ζυμούμενων ροφημάτων αγελαδινού γάλακτος εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα φρούτων της οικογένειας RosaceaeΙωάννου, Ιωάννας 
Μαΐ-2023Ανίχνευση Listeria spp. και Listeria monocytogenes σε δείγματα από αποχετεύσεις βιομηχανίας αλλαντικώνΚοιλάνη, Βιολέττα 
Μαΐ-2023Ανίχνευση Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis, από νωπό αγελαδινό γάλα, στην ΚύπροΝικολέττη, Σταυριανή 
Μαΐ-2023Ανίχνευση Staphylococcus aureus, Streptococcus agalactiae και mycoplasma bovis από δείγματα νωπού αγελαδινού γάλακτος στην ΚύπροΠολυδώρου, Μαρία 
Μαΐ-2020Ανίχνευση Εντεροβακτηριδίων, Κολοβακτηριδίων, E. Coli, και Salmonella Spp., σε γαλακτοπαραγωγικά βουστάσια της ΚύπρουΛοϊζου, Ιωάννα 
2012Ανίχνευση και ταυτοποίηση μικροοργανισμών από το σύστημα διανομής πόσιμου νερού της Λεμεσού και από εμφιαλωμένα νεράΠαρπούνα, Χριστιάνα 
2012Ανίχνευση του mycobacterium avium subsp paratuberculosis σε νωπό αγελαδινό γάλα και βρεφικές τροφές σε σκόνη με τη μέθοδο των βακτηριοφάγωνΧατζητοφή, Μαρία 
Μαΐ-2021Ανίχνευση του Mycobacterium avium subsp. Paratuberculosis από γάλα μηρυκαστικών(αιγοπροβάτων) της Κύπρου με την χρήση ΙS900 Real Time-pcrΦαρακάλλα, Ανθή 
2012Ανίχνευση του Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis σε βρεφικές φόρμουλες βασισμένες στο γάλα με τη χρήση καλλιέργειας και με τη μέθοδο της PCRΧριστοδούλου, Μαρίτσα 
Μαΐ-2023Ανίχνευση τροφιμογενών παθογόνων σε έτοιμα προς κατανάλωση προϊόντα κρέατοςΜαρτούδη, Μαρία 
2014Ανίχνευση φυτοπαθογόνου βακτηρίου Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis με τη μέθοδο qPCR και τη χρήση ΡΜΑΑρέστη, Ορέστεια 
2019Διατροφικές συνήθειες νεαρών ενηλίκων, διατροφικά οφέλη της κατανάλωσης μαστίχας και η λειτουργική της σταθερότητα σε ένα προβιοτικό γιαούρτιΧατζημπέη, Έλενα 
Μαΐ-2022Διερεύνηση αντιμικροβιακής δράσης φυτικών εκχυλισμάτων έναντι τροφιμογενών παθογόνων μικροοργανισμώνΖήνωνος, Δημήτρης 
Μαΐ-2021Διερεύνηση αντιμικροβιακών ιδιοτήτων υδατικού εκχυλίσματος στεμφύλων προερχόμενο από την γηγενή ποικιλία ΞυνιστέριΖωσιμά, Λουκία 
Μαΐ-2023Διερεύνηση αντιμικροβιακών ιδιοτήτων φυσικών προϊόντων ενάντια τροφιμογενών παθογόνωνΠυρή, Παναγιώτα 
Μαΐ-2023Διερεύνηση της αντιμικροβιακής δράσης του εκχυλίσματος γλυκόριζας έναντι τροφιμογενών παθογόνωνΜηλιώτου, Χριστοφόρα 
2020Επίδραση μυκοβακτηριοφάγου D29 σε κύτταρα Mycobacterium smegmatis σε ρυθμιστικό διάλυμαΜαυρή, Μαρία 
2018Επίδραση της ποιότητας του αέρα στην αίθουσα συσκευασίας (high-risk) στα μικροβιολογικά χρακτηριστικά αλλαντικών προϊόντωνΑυγουστή, Φίλιος 
Μαΐ-2019Επίδραση της χρήσης αιθέριων ελαίων από παραδοσιακά αρωματικά φυτά στη μικροβιολογική ποιότητα και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά λουκάνικων αγγλικού τύπουΔίσπυρου, Ελένη 
Μαΐ-2020Επίδραση της χρήσης των αιθέριων ελαίων του Σχινού και του Δεντρολιβάνου στη μικροβιολογική ποιότητα και στα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά λουκάνικων Αγγλικού ΤύπουΖήνωνος, Δημήτρης