Browsing by Author (Thesis) Botsaris, George


jump to
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 46 to 64 of 64 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
Jun-2018Μικροβιολογική ποιότητα θαλασσινού νερού και νερού από το σύστημα διανομής πόσιμου νερού στη ΛεμεσόΠολυδώρου, Στυλιανή 
2013Μικροβιολογική ποιότητα νωπού αγελαδινού γάλακτος:οριζόντια δειγματοληψία από ένα βουστάσιοΚυπριανού, Κυριακή 
2017Μικροβιολογική ποιότητα παγωμένου καπνιστού σολομούΚασενίδη, Κατερίνα 
2016Μικροβιολογική ποιότητα προϊόντων ωρίμανσης από σύγκοπτο κρέαςΠαπαπαναγιώτου, Ζώη 
May-2019Μικροβιολογική ποιότητα σε σνακ πατάτας και στο περιβάλλον παραγωγής τους στην ΚύπροΑσχανιάν, Άντρια 
2017Μικροβιολογική ποιότητα τροφίμων ζωικής προέλευσης στην ΚύπροΠαπασπύρου, Χρυσόστομος 
May-2021Μοριακή ανίχνευση Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis σε νωπό αγελαδινό γάλαΙωακείμ, Αντρούλλα 
May-2019Μοριακή ανίχνευση norovirus σε δείγματα οστρακοειδών και στο περιβάλλον επεξεργασίας τουςΠαπαχριστοδούλου, Μυροφόρα 
May-2020Μοριακή ανίχνευση Streptococcus agalactiae, Mycoplasma bovis, Staphylococcus aureus σε νωπό αγελαδινό γάλαΑυγουστή, Φύλιος 
2013Μοριακή οροτύπηση στελεχών της Listeria monocytogenes που απομονώθηκαν στην Κύπρο από ζώα και προϊόντα ζωικής προέλευσης μετά το 2008Χριστοφή, Σωτήρης Σ. 
2023Ο ρόλος του ασβεστίου στην πρόληψη εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρουΒανέζη, Χριστίνα 
2016Οι διατροφικές συνήθειες των ατόμων στην ηλικιακή ομάδα 18-25 ετών και σ σύγκριση τους με το μεσογειακό πρότυπο διατροφήςΚλεάνθους, Νίκη 
2016Οι διατροφικές συνήθειες των ατόμων στην ηλικιακή ομάδα άνω των 50 στην Κύπρο και σύγκριση με το μεσογειακό πρότυπο διατροφήςΝικολάου, Μέλανη 
May-2022Οι μηχανισμοί δράσης των προβιοτικών και τα οφέλη που προσφέρουν στον ανθρώπινο οργανισμόΑυγουστή, Χριστιάνα 
2013Πιθανή εφαρμογή μελατονίνης για τη παρασκευή λειτουργικού γιαουρτιού με βάση το πρόβειο γάλα.Νικολάου, Μιχαέλλα 
2012Πιθανή εφαρμογή του Saccharomyces boulardii ως προβιοτικού μικροοργανισμού σε αιγινό γιαούρτι ˙ Bιωσιμότητα και επίδραση στις οργανοληπτικές ιδιότητες.Καραολής, Κωνσταντίνος 
2015Πρόσληψη διαιτητικών ινών και καρκίνος του παχέος εντέρουΝικολάου, Ηλίας 
2013Σύγκριση μικροβιολογικής ποιότητας βιολογικού και συμβατικού νωπού γάλακτοςΝεοφύτου, Λούκας 
2014Τεκμηρίωση Προγράμματος Καθαρισμού και Απολύμανσης: Συσχέτιση CFU με RLUΖωσιμά, Στέλλα