Skip navigation
Home
Collections
Research Outputs
Researchers
Faculty &
Departments
Theses
Patents
Projects
Journals
Conferences
Explore by
Research Outputs
Researchers
Faculty &
Departments
Theses
Patents
Projects
Journals
Conferences
Help
Language
Ελληνικά
English
Sign on to:
Login
Receive email
updates
Edit Account details
Ktisis Cyprus University of Technology
Theses
Browsing by Author (Thesis)
Botsaris, George
jump to
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 46 to 64 of 64
< previous
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
Send via email
Issue Date
Title
Author(s)
Jun-2018
Μικροβιολογική ποιότητα θαλασσινού νερού και νερού από το σύστημα διανομής πόσιμου νερού στη Λεμεσό
Πολυδώρου, Στυλιανή
2013
Μικροβιολογική ποιότητα νωπού αγελαδινού γάλακτος:οριζόντια δειγματοληψία από ένα βουστάσιο
Κυπριανού, Κυριακή
2017
Μικροβιολογική ποιότητα παγωμένου καπνιστού σολομού
Κασενίδη, Κατερίνα
2016
Μικροβιολογική ποιότητα προϊόντων ωρίμανσης από σύγκοπτο κρέας
Παπαπαναγιώτου, Ζώη
May-2019
Μικροβιολογική ποιότητα σε σνακ πατάτας και στο περιβάλλον παραγωγής τους στην Κύπρο
Ασχανιάν, Άντρια
2017
Μικροβιολογική ποιότητα τροφίμων ζωικής προέλευσης στην Κύπρο
Παπασπύρου, Χρυσόστομος
May-2021
Μοριακή ανίχνευση Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis σε νωπό αγελαδινό γάλα
Ιωακείμ, Αντρούλλα
May-2019
Μοριακή ανίχνευση norovirus σε δείγματα οστρακοειδών και στο περιβάλλον επεξεργασίας τους
Παπαχριστοδούλου, Μυροφόρα
May-2020
Μοριακή ανίχνευση Streptococcus agalactiae, Mycoplasma bovis, Staphylococcus aureus σε νωπό αγελαδινό γάλα
Αυγουστή, Φύλιος
2013
Μοριακή οροτύπηση στελεχών της Listeria monocytogenes που απομονώθηκαν στην Κύπρο από ζώα και προϊόντα ζωικής προέλευσης μετά το 2008
Χριστοφή, Σωτήρης Σ.
2023
Ο ρόλος του ασβεστίου στην πρόληψη εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου
Βανέζη, Χριστίνα
2016
Οι διατροφικές συνήθειες των ατόμων στην ηλικιακή ομάδα 18-25 ετών και σ σύγκριση τους με το μεσογειακό πρότυπο διατροφής
Κλεάνθους, Νίκη
2016
Οι διατροφικές συνήθειες των ατόμων στην ηλικιακή ομάδα άνω των 50 στην Κύπρο και σύγκριση με το μεσογειακό πρότυπο διατροφής
Νικολάου, Μέλανη
May-2022
Οι μηχανισμοί δράσης των προβιοτικών και τα οφέλη που προσφέρουν στον ανθρώπινο οργανισμό
Αυγουστή, Χριστιάνα
2013
Πιθανή εφαρμογή μελατονίνης για τη παρασκευή λειτουργικού γιαουρτιού με βάση το πρόβειο γάλα.
Νικολάου, Μιχαέλλα
2012
Πιθανή εφαρμογή του Saccharomyces boulardii ως προβιοτικού μικροοργανισμού σε αιγινό γιαούρτι ˙ Bιωσιμότητα και επίδραση στις οργανοληπτικές ιδιότητες.
Καραολής, Κωνσταντίνος
2015
Πρόσληψη διαιτητικών ινών και καρκίνος του παχέος εντέρου
Νικολάου, Ηλίας
2013
Σύγκριση μικροβιολογικής ποιότητας βιολογικού και συμβατικού νωπού γάλακτος
Νεοφύτου, Λούκας
2014
Τεκμηρίωση Προγράμματος Καθαρισμού και Απολύμανσης: Συσχέτιση CFU με RLU
Ζωσιμά, Στέλλα