Τουριστική Διακυβέρνηση: Παγιωμένες αντιλήψεις, προκλήσεις, προοπτικές - Saveriades, Alexis (My University, 2022)
Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται τη μετάβαση από την κυβέρνηση στη διακυβέρνηση, με γνώμονα την ανάπτυξη, σε πλαίσιο διασφάλισης της βιωσιμότητας και της αειφορίας στον τομέα του τουρισμού σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Επιπλέον, εξετάζει ζητήματα εξουσίας και πολιτικών διεργασιών που σχετίζονται με τον σχεδιασμό και τη χάραξη πολιτικής, καθώς και τις πολυ-επίπεδες σχέσεις που δημιουργούνται, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που απορρέουν από την τουριστική πολιτική και τον προγραμματισμό που απαιτείται για έναν προορισμό.