Το διαδίκτυο στην Κύπρο 2010, Τελική Έκθεση - Gialamas, Vassilis; Patelis, Korinna; Tsapatsoulis, Nicolas; Kyza, Eleni A.; Milioni, Dimitra L.; Lambrinos, Lambros; Doudaki, Vaia; Demertzis, Nicolas; Kyriakides, Christopher; Panos, Dionysis; Stylianou, Stelios (Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2010)
Χρηματοδοτούμενη από το ΤΕΠΑΚ, το δεύτερο κύμα της έρευνας «The Cyprus World Internet Project» διεξάχθηκε κατά το διάστημα Μάιος- Ιούνιος 2010 μέσω προσωπικών συνεντεύξεων ενός δείγματος 1000 ατόμων από την Ελληνοκυπριακή και 600 ατόμων από την Τουρκοκυπριακή κοινότητα. Το πρώτο κύμα της έρευνας πραγματοποιήθηκε το 2008 και αφορούσε μόνο τους Ελληνοκύπριους.
Keywords: Internet--Cyprus; Internet--Moral and ethical aspects; Internet--Political aspects; Internet--Social aspects--Cyprus