Προπτυχιακές σπουδές στη Νοσηλευτική, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Νοσηλευτικής, Αθήνα, Ελλάδα - Kyranou, Maria (My University, 2026)
Προπτυχιακές σπουδές στη Νοσηλευτική, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Νοσηλευτικής, Αθήνα, Ελλάδα