Νεολαία: ο αστάθμητος παράγοντας - Demertzis, Nicolas (My University, 2008)
Το βιβλίο παρουσιάζει, ανασυνθέτει και ερμηνεύει εκ νέου τα περισσότερα από τα ευρήματα της έρευνας για τη νεολαία που χρηματοδοτήθηκε από την Εθνική Υπηρεσία του προγράμματος Νεολαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πραγματοποιήθηκε από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, και ολοκληρώθηκε το Μάϊο του 2006.
Keywords: Youth; Youth--Economic conditions; Youth--Social conditions