Βραβείο Genevieve Spik στο 16o διεθνές συνέδριο Λακτοφερρίνης, το οποίο έλαβε χώρα στη Ρώμη μεταξύ 6-10 Νοεμβρίου 2023. - Mpouzika, Meropi (My University, 2026)
https://www.cut.ac.cy/news/article/?languageId=100&contentId=539790
Keywords: Sciences