Το Όνειρο του Τάτλιν - Papanikolaou, Maria (My University, 2025)
εικαστική έκθεση «Το όνειρο του Τάτλιν. Ουτοπίες. Η αιώνια επιστροφή», σε επιμέλεια του Δημήτρη Τρίκα, διερευνά αυτές τις διαδρομές της φαντασίας και της πολιτικής σκέψης, φωτίζοντας πώς η ουτοπία, άλλοτε ως ελπίδα και άλλοτε ως απειλή, εξακολουθεί να εμπνέει τον άνθρωπο να αναμετρηθεί με το παρόν και να οραματιστεί το μέλλον. Η έκθεση φιλοξενείται στο Ωδείο Αθηνών, ένα εμβληματικό κτήριο-ουτοπία του μοντερνιστή αρχιτέκτονα Ιωάννη Δεσποτόπουλου, και συνοδεύεται από ένα εκτενές δημόσιο πρόγραμμα με ομιλίες, performances και καλλιτεχνικές δράσεις, σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ιδρύματα και ερευνητικά εργαστήρια.