Μελέτη γεωμετρίας του PGP Web Of Trust - Χριστοφή, Ανθούλα (Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2013)
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη της μεταβολής της τοπολογίας του κοινωνικού δικτύου ως προς το χρόνο. Επίσης σκοπός της μελέτης του PGP Web of Trust σε υπερβολικό γεωμετρικό χώρο είναι η λήψη περισσότερων λεπτομεριών για την εμπιστοσύνη μεταξύ των χρηστών του κοινωνικού δικτύου. Στόχος της εργασίας είναι η μελέτη κατά πόσο όταν το PGP Web of Trust τοποθετηθεί στον υπερβολικό αυτό χώρο, μας δίνει πληροφορίες, σχετικές για παράδειγμα με τις κοινότητες μεταξύ των χρηστών που εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο περισσότερο, δηλαδή κατά πόσο χρήστες που βρίσκονται κοντά στο υπερβολικό γεωμετρικό χώρο, για παράδειγμα χρήστες που ανήκουν στην ίδια χώρα, είναι κοντά και στο χώρο αυτό.
Keywords: Social Network; PGP Web of Trust; Κοινωνικά Δίκτυα