Clare Burnett | SHAPESHIFTERS - Clouds of Conscience - Pericleous, Vicky; Burnett, Clare (My University, 2023)
Το Τμήμα Καλών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) φιλοξενεί τη Λονδρέζα εικαστικό Clare Burnett με σημαντική παρουσία στη διεθνή εικαστική σκήνη, για διάλεξη ανοικτή σε φοιτητές/τριες και κοινό. Θέμα: «Clare Burnett | SHAPESHIFTERS - Clouds of Conscience», Πέμπτη, 27 Απριλίου, ώρα 11:00-12:00, αίθουσα διαλέξεων, ημιώροφος, κτήριο Τσεριώτη, Τμήμα Καλών Τεχνών, ΤΕΠΑΚ, Λεμεσός Ομιλήτρια: Clare Burnett, εικαστικός, τέως πρόεδρος της Βασιλικής Εταρείας Γλυπτών Συζητούν: Clare Burnett, εικαστικός, τέως πρόεδρος της Βασιλικής Εταρείας Γλυπτών - Βίκυ Περικλέους, Επικ. Καθηγήτρια, Τμήμα Καλών Τεχνών (ΤΕΠΑΚ) Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα. Στη διάλεξη αυτή, η Burnett θέτει τα πλαίσια της εικαστικής της πρακτικής και του ερευνητικού πλαισίου του έργου της όπως αυτό στοιχειθετείται γύρω από Σύγχρονες Εικαστικές Πρακτικές στο πεδίο της Γλυπτικής και σε σχέση με την τρέχουσα έκθεση της Clare Burnett | SHAPESHIFTERS - Clouds of Conscience στην γκαλερί Art Seen στη Λευκωσία, σε επιμέλεια Μαρίας Στάθη. Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στην αίθουσα διαλέξεων, ημιώροφος, κτήριο Τσεριώτη, Τμήμα Καλών Τεχνών, ΤΕΠΑΚ, Λεμεσός. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 25002627 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση vicky.pericleous@cut.ac.cy
Keywords: Arts