Ευφυές Σύστημα Υποστήριξης Λήψης Απόφασης Για Την Ανάθεση Ρόλων Και Τη Στελέχωση Ομάδων Στον Τραπεζικό Χώρο Με Τη Χρήση Δεδομένων Προσόντων Και Προσωπικότητας. - Ζαντή, Γεωργία (Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας,Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2019)
Αυτή η πτυχιακή εργασία έχει ως θέμα την ένταξη του πεδίου της προσωπικότητας στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και των προσλήψεων. Αποτελείται από ένα σύστημα λήψης αποφάσεων για την ανάθεση ρόλων και τη στελέχωση ομάδων στον τραπεζικό χώρο με τη χρήση δεδομένων προσόντων και προσωπικότητας. Βασικός στόχος της εργασίας η ένταξη του Digital Banking στην Κύπρο και η κατανόηση της σημαντικότητας του στοιχείου προσωπικότητας στον επαγγελματικό προσανατολισμό. Υλοποιήθηκε ένας ευφυής αλγόριθμος για την λήψη αποφάσεων βασισμένος στο ComProFITS με κύρια πηγή πληροφοριών το Ο*ΝΕΤ και γλώσσα υλοποίησης python. Δημιουργήθηκε και μια διαδικτυακή πλατφόρμα για την εύχρηστη αλληλεπίδραση των χρηστών με το σύστημα για την οποία χρησιμοποιήθηκε το ΧΑΜΡΡ. Το σύστημα που υλοποιήθηκε προσφέρει στον χρήστη μία μοναδική εμπειρία διαχείρισης προσλήψεων προβάλλοντας την ευκολία που προσφέρει η αυτοματοποίηση των βασικών διαδικασιών εξέτασης των αιτήσεων. Τέλος, αποδεικνύει την σημαντικότητα της προσωπικότητας στον καθορισμό της μοναδικότητας ενός υποψηφίου.
Keywords: Ψηφιακή Τράπεζα; Λήψη Αποφάσεων; Προσωπικότητα; Επαγγελματικός Προσανατολισμός; Digital Bank; Decision Making; Personality; Professional Orientation