Η στάση των μαίων στην προώθηση του φυσιολογικού τοκετού - Σταυρινίδου, Φαίδρα (Τμήμα Νοσηλευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2012)
Σύμφωνα με τα ιατρικά δεδομένα διεθνώς οι φυσιολογικοί τοκετοί έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια. Η στάση των μαιών στην προώθηση του φυσιολογικού τοκετού αναμφισβήτητα παίζει μεγάλο ρόλο.
Keywords: Μαίες; Νοσηλευτική; Τοκετός; Εγκυμοσύνη; Midwives; Nursing; Childbirth; Pregnancy