Cyprus Responsible Business Awards 2020 - Middleton, Nicos (My University, 2026)
Gold, κατηγορία «Πρόληψη και Υγεία», Cyprus Responsible Business Awards 2020 για την webapp πλατφόρμα Baby Buddy Cyprus (www.babybuddy.com.cy), πνευματικό παραδοτέο τυ Ευρωπαϊκου προγράμματος Baby Buddy Forward (Erasmus+: Adult Education, Principle Investigator: Nicos Middleton), σε συνεργασία με την ΜΚΟ και εταίρο του προγράμματος Birth Forward. Τα βραβεία Cyprus Responsible Business Awards, τελούσαν υπό την Αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και του CSR Cyprus. Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία και την πλατφόρμα Baby Buddy, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο Δελτίο Τύπου που βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3w7dSfi
Keywords: Service to society