Ελληνικά! γιατί όχι; - Papadima-Sophocleous, Salomi (My University, 2001)
Το συγκεκριμένο βιβλίο απευθύνεται σε μαθητές των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού και των πρώτων τάξεων του Γυμνασίου που φοιτούν σε σχολεία της Aυστραλίας. Διαρθρώνεται σε 10 ενότητες οι οποίες καλλιεργούν γλωσσικές δεξιότητες και πολιτισμικά στοιχεία. Xρησιμοποιεί την Aγγλική ως μέσο στήριξης και περιέχει δίγλωσσο βασικό λεξιλόγιο και δελτία αυτοαξιολόγησης. Έχει υποβληθεί για έγκριση στο Παιδαγωγικό Iνστιτούτο.
Keywords: Greek language; Textbook for foreign speakers