Member - Kyza, Eleni A. (My University, 2026)
Τη συμβουλευτική ομάδα απαρτίζουν πανεπιστημιακοί και εμπειρογνώμονες και έχει ως αντικείμενο να συμβουλεύει και να δίνει κατευθύνσεις για τη στρατηγική και το σχέδιο ανάπτυξης της ψηφιακής τεχνολογίας και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο εκπαιδευτικό σύστημα.