Η ποιότητα διαπολιτισμικής φροντίδας - Raftopoulos, Vasilios; Charalambous, Andreas (My University, 2011)
Μετά τη μελέτη του κεφαλαίου ο/η αναγνώστης θα μπορεί να: Έχει εξοικειωθεί με τον όρο ποιότητα της φροντίδας Αναγνωρίσει τις παραμέτρους της ποιότητας φροντίδας Έχει προβληματιστεί για την ανάγκη ανάδειξης της διαπολιτισμικής διάστασης της ποιότητας της φροντίδας Έχει διερευνήσει τη σχέση της ποιότητας της φροντίδας με το μοντέλο των Papadopoulos, Tilki & Taylor Έχει κατανοήσει τις παραμέτρους της ικανοποίησης των χρηστών από τις υπηρεσίες φροντίδας υγείας
Keywords: Transcultural nursing; Cultural efficiency