Εργονομικές παρεμβάσεις για την μείωση των μυοσκελετικών παθήσεων σε νοσηλευτικό προσωπικό - Μουστάκα, Ελένη; Ζάντζος, Ι.; Sarafis, Pavlos; Malliarou, Maria (My University, 2009)
H παρουσίαση των παραγόντων κινδύνου για τους νοσηλευτές και τους βοηθούς νοσηλευτή λόγω της μετακίνησης των ασθενών, η επικέντρωση σε θέματα 103 που αφορούν την ασφάλεια των εργαζομένων με στόχο την πρόληψη των μυοσκελετικών παθήσεων και καταπονήσεων, η παρουσίαση ερευνητικών μελετών σχετικά με την εργονομία της μετακίνησης των ασθενών.
Keywords: Μυοσκελετικές παθήσεις; Νοσηλευτές