Wood(s), Ηχητική εγκατάσταση - Χρηστίδης, Γιάννης (My University, 2020)
Ο Γιάννης Χρηστίδης πειραματίζεται με τις αντηχήσεις των πλήκτρωντης γραφομηχανής, προκριμένου να δημιουργήσει μια ηχητική εγκατάσταση που παραπέμπει στην εικόνα της συγγραφέως Δάφνης ντυ Μωριέ. Σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, η ντυ Μωριέ πέρασε μέρος της παραμονής της στην Κύπρο στο ξενοδοχείο Forest Park, συγγράφοντας το διάσημο μυθιστόρημά της Ρεβέκκα. Η ηχητική εγκατάσταση συγκροτείται ως μια μίξη αναφορών στην ιστορία της ντυ Μωριέ και στο τεχνολογικό παρόν, επιδιώκοντας την ένταξη του γοτθικού ρομαντισμού τού μυθιστορήματος στους κώδικες της κοινωνικής ανθρωπολογίας του ήχου