TILT Platform - (:unkn) unknown (My University, 2026)
Το TILT Platform είναι μια πλατφόρμα δημιουργών, καλλιτεχνών, επιμελητών, ερευνητών και θεωρητικών τέχνης. Το TILT δημιουργεί και παρουσιάζει καλλιτεχνικά έργα, διερευνά και παρεμβαίνει στο δημόσιο χώρο και στο διαδίκτυο μέσα από εκθέσεις, φεστιβάλ, εργαστήρια, διαλέξεις και performance. Αποτελεί μια διεθνή πλατφόρμα για την τέχνη που στοχεύει στην έρευνα και την εξερεύνηση των νέων φαινομένων που προκύπτουν στην καθημερινή ζωή. Το TILT επιχειρεί μέσα από τη σύγχρονη τέχνη και την τεχνολογία να δημιουργήσει εννοιολογικά εργαλεία ή έστω, το περιβάλλον και τις συνθήκες που μπορούν αυτά να γεννηθούν ή και να μεταδοθούν. Το TILT είναι ένας ανοιχτός χώρος έρευνας και συζήτησης, ένα εργαστήριο “επιβίωσης” που ανιχνεύει τις πολιτικές της καθημερινότητας στο διαδίκτυο, στο δημόσιο χώρο και στο σώμα, διερευνά την ψηφιακή και μετα-ψηφιακή κουλτούρα, και διατυπώνει ερωτήματα σχετικά με τη σύγχρονη συνθήκη που μας περιβάλλει. To Tilt Platform συνεργάζεται με Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, επιμελητές, φεστιβάλ, μουσεία, δημιουργικές κοινότητες, designers και ομάδες καλλιτεχνών από την Ελλάδα και εξωτερικό διευρύνοντας κάθε φορά το δίκτυο των συνεργατών του. To TILT Platform δημιουργήθηκε το 2017 και έχει την έδρα του στην Ελλάδα.