Σχέδιο ασφάλειας και υγείας - Κωνσταντίνου, Στυλιανός (q, 2021)
Το θέμα που έχω να μελετήσω στην πτυχιακή μου εργασία είναι το Σχέδιο Ασφάλειας και Υγείας στο εργοτάξιο . Είναι ένα θέμα το οποίο έχει να κάνει με την ανθρώπινη ζωή και όλοι μας πρέπει να δίνουμε την απαραίτητη προσοχή . Ο κάθε ένας μας ξεχωριστά πρέπει να αντιληφθεί την σημασία του Σχέδιου Ασφάλειας και Υγείας και να έχει από μονός του την υποχρέωση να τήρα όλα όσα αφορούν τους κανονισμούς . Οι κανονισμοί έχουν τυποποιηθεί από τις Ευρωπαϊκές Νομοθεσίες και έχουν τροποποιηθεί βάση των συνθήκων τις κάθε χωράς που υπάρχουν τυποποιημένα σε διαφορά έντυπα . Βάση του έργου που έχουμε να πραγματοποιήσουμε και βάση του εξοπλισμού η των συνθήκων χρησιμοποιείτε το ανάλογο Σχέδιο Ασφάλειας και Υγείας ωστόσο να υπάρχει μια ομαλή και με ασφάλεια διαδικασία υλοποίησης του έργου . Στο χρονικό διάστημα που διαπερνούμε υπάρχει η πανδημία του covid 19. Είναι μια μόλυνση που απειλεί την ανθρώπινη υγειά και για αυτό τον λόγο έχει μετατραπεί το Σχέδιο Ασφάλειας και Υγείας με σκοπό να προστατεύσουμε το προσωπικό , να μειώσουμε την πιθανότητα από covid και να πραγματοποιούνται τα έργα χωρίς να κινδυνεύει κανένας ανθρώπινος παράγοντας .
Keywords: Ανθρώπινη ζωή; Ευρωπαϊκές Νομοθεσίες; Κίνδυνος; Human life; European Legislation; Danger