Head Organizer - Papadima, Aspasia (My University, 2026)
Πλήρης διοργάνωση ημερίδας ανοιχτής στο κοινό με τέσσερις ομιλήτριες/τές και Παρουσίαση και συντονισμός των ομιλιών της Ημερίδας (26/11/2022). Πλήρης διοργάνωση, επίβλεψη και παρακολούθηση διήμερου τυπογραφικού εργαστηρίου για φοιτήτριες/τές του Τμήματος ΠΟΛΥΓΡΑΤ με προσκεκλημένη σχεδιάστρια από το εξωτερικό (26-27/11/2022). Συγγραφή Δελτίων Τύπου για γνωστοποίηση της διοργάνωσης.