Αδρανή υλικά στην οδοποιία - Νικόλα, Στέλλα (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής, Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2013)
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον υπεύθυνο καθηγητή της πτυχιακής μου εργασίας κος Ιωάννη Οικονομίδη, Λέκτορα στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου, που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και μου ανάθεσε την συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία. Εκτός αυτού τον ευχαριστώ από καρδίας για όλες τις γνώσεις αλλά και τις εμπειρίες που μου μετάφερε όχι μόνο κατά τη διάρκεια της εκπόνησης αυτής της ενδιαφέρουσας διπλωματικής εργασίας αλλά και μέσα από τα διάφορα μαθήματα του και άλλες δραστηριότητες στο σύνολο των τεσσάρων χρόνων φοίτησης μου στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών και Γεωπληροφορικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Θερμές ευχαριστίες, θέλω να εκφράσω και στον εργαστηριακό συνεργάτη του Δρ. Ιωάννη Οικονομίδη, κος Λούκα Γιαννούκο για την βοήθεια που μου παρείχε στην διεξαγωγή των εργαστηριακών δοκιμών. Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, στην οικογένεια μου για την αγάπη που μου πρόσφεραν και την υπομονή που υπέδειξαν μέχρι να διεκπεραιωθούν οι σπουδές μου και στους φίλους μου για τη διαρκή υποστήριξη τους.
Keywords: Aδρανή υλικά; Oδοποιία.; Aggregates; Roads