Organiser - Liasidou, Sotiroula (My University, 2026)
Η εκδήλωση περιλάμβανε δυο ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από την Λήδα Σκορδέλη (life coach) και την Σιμόν Ερωτοκρίτου (branding coach) για τους στόχους και την δημιουργία σωστού δημόσιου προφίλ αντίστοιχα. Συγκεκριμένα η κ Σκορδέλη εξήρε το πόσο σημαντικοί είναι οι στόχοι σε όλα τα επίπεδα της ζωής και εισηγήθηκε πρακτικές επίτευξης τους. Η κ Ερωτοκρίτου αναφέρθηκε στην σημασία του επαγγελματικού προφίλ και εισηγήθηκε τρόπους δημιουργίας του ιδανικού προφίλ που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον μελλοντικών εργοδοτών και θα θέσει τα θεμέλια για μια πετυχημένη καριέρα. Στο τέλος ακλούθησαν ερωτήσεις και δεξίωση. Την εκδήλωση παρακολούθησαν φοιτητές, ακαδημαϊκό προσωπικό αλλά και το κοινό.