Ανάπτυξη διαδικτυακής πλατφόρμας αλληλεπίδρασης και ταυτοποίησης χρηστών με ανώνυμα διαπιστευτήρια - Πέτρου, Άντρια (My University, 2022)
Στην παρούσα εργασία παρουσιάζεται ένα διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης που προσφέρει επικοινωνία μεταξύ χρηστών καθώς και διάφορες υπηρεσίες και λειτουργίες. Η ανεπτυγμένη πλατφόρμα παρέχει άριστη αλληλεπίδραση μεταξύ χρηστών σε ομάδες κοινού θέματος και ενδιαφερόντων. Στην ανάπτυξη της πλατφόρμας συνέλαβε η χρήση διαφόρων εργαλείων για την δημιουργία ενός αξιόπιστου συστήματος. Επίσης, μεσολαβεί η τεχνολογία του INCOGNITO(IdeNtity verifiCatiOn with privacy-preservinG credeNtIals for anonymous access To Online services) για σεβασμό στην ιδιωτικότητα χρηστών και δυνατότητα επιλογής δημοσίευσης διαφόρων στοιχείων απορρήτου.
Keywords: Σύστημα διαχείρισης; Ασφαλή αλληλεπίδραση χρηστών; Επιλογή απορρήτου; Management system; Secure user interaction; Privacy selection