Manavopoulos, Vasilis - (:unkn) unknown (My University, 2026)
Ο Βασίλης Μαναβόπουλος κατέχει πτυχίο ψυχολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακά στην Κοινωνική και Πολιτισμική Ψυχολογία από το London School of Economics και στις ερευνητικές μεθόδους στην ψυχολογία από το University of St. Andrews. Έχει επίσης στο ενεργητικό του εκτεταμένη εθελοντική εργασία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης κατά την περίοδο 2006-2007. Επί του παρόντος είναι διδακτορικός φοιτητής στο τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του Τεχνολογικού πανεπιστημίου Κύπρου. Η εργασία του σχετίζεται με την ανάπτυξη αναλυτικών μεθόδων για δεδομένα που έχουν συλλεχθεί μέσω Ηλεκτρονικών Συμβούλων Ψήφου (Voting Advice Applications), με έμφαση στις διαστάσεις των πολιτικών διαστάσεων στις διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. Άλλα ερευνητικά ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την πολιτική ψυχολογία, ως μελέτη της ηγεμονίας και την επιστημολογία, κυρίως το βαθμό στον οποίο εξω-επιστημονικοί παράγοντες επηρεάζουν την επιστημονική σκέψη.