Παράγοντες που επηρεάζουν την ικανοποίηση των νοσηλευτών από την εργασία - Μουστάκα, Ελένη; Ζάντζος, Ι.; Κωνσταντινίδης, Θ.Κ.; Sarafis, Pavlos; Malliarou, Maria (My University, 2009)
Η παρουσίαση των παραγόντων που επηρεάζουν την ικανοποίηση των επαγγελματιών υγείας στο εργασιακό περιβάλλον του νοσοκομείου.
Keywords: Επαγγελματική ικανοποίηση; Νοσηλευτές