Session Chair - Kassianos, Angelos P. (My University, 2026)
Στο πλαίσιο του μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, η Europa Donna Κύπρου πραγματοποίησε, μεταξύ άλλων, το Επιστημονικό Συνέδριο ‘’The Right to be Forgotten - Το Δικαίωμα στη Λήθη’’. Στις 22 Οκτωβρίου 2022, διακεκριμένοι ομιλητές μίλησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με εμπειρία καρκίνου, από τη στιγμή της διάγνωσης, μέχρι και την επιστροφή τους στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. https://www.facebook.com/watch/?v=1161297137843315