Merit for Conference Presentation - Binos, Paris (My University, 2026)
Εκ μέρους της Επιστημονικής Επιτροπής του 2ου Επιστημονικού Συνεδρίου Λογοθεραπείας του ΣΕΛΛΕ:Η περίληψη σας με κωδικό 020 και τίτλο «Auditory-Verbal Therapy as evidence informed practice (EIP) for infants wearing cochlear implants» έλαβε υψηλή βαθμολογία και τα σχόλια των αξιολογητών επισημαίνουν ότι η περίληψή σας αξίζει να είναι μέρος του συνεδρίου και των πρακτικών και προτείνουν να παρουσιαστεί ως αναρτημένη ανακοίνωση (poster) με διάκριση (merit).
Keywords: Humanities