Διερεύνηση των παραγόντων που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής ατόμων με συνοσηρότητα σχιζοφρένειας και κατάθλιψης - Τριαντάφυλλος, Βαλεντίνος (Τμήμα Νοσηλευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2012)
Schizophrenia is a severe mental disorder that affects 1 in 100 people. Depression is also another mental disorder, where both of them affect the quality of life of the patient.
Keywords: Σχιζοφρένεια; Ψυχικές Διαταραχές; Κατάθλιψη; Schizophrenia; Mental Disorders; Depression