Περιγραφή του γλωσσικού προφίλ δυο περιπτώσεων Πρωτοπαθή Προϊούσα Αφασία - Ζήνωνος, Ελένη; Χαραλάμπους, Μαρίνα; Καμπανάρος, Μαρία (My University, 2020)
Σκοπός της παρούσας μελέτης είναι ο προσδιορισμός του γλωσσικού προφίλ δύο περιπτώσεων με Πρωτοπαθή Προϊούσα Αφασία (ΠΠΑ), τη σημασιολογική ΠΠΑ (svPPA) και τη μη ευφράδης αγραμματική ΠΠΑ (nfvPPA).