Πώς το Motion Graphics, ως μέσο επικοινωνίας, μπορεί να αυξήσει τη χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς από το κοινό; - Μαραθεύτης, Γιώργος (Τμήμα Πολυμέσων Και Γραφικών Τεχνών, Σχολή καλών και εφαρμοσμένων τεχνών, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2019)
Η μελέτη επικεντρώνεται στη χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς από τους πολίτες της Λεμεσού τα τελευταία χρόνια, κατά τα οποία η πόλη διανύει φάση ανάπλασης λόγω της κατασκευής αποχετευτικού συστήματος. Κατά συνέπεια, πολλοί δρόμοι είναι κλειστοί. Παρόλα αυτά, παρατηρείται προκατάληψη από τους πολίτες, οι οποίοι έχουν αρνητική στάση ως προς τη διακίνησή τους με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Επομένως, αντικειμενικό στόχο της έρευνας αποτελεί η προώθηση μιας δημιουργικής και αποτελεσματικής καμπάνιας, μέσω της γραφιστικής και κίνησης, ούτως ώστε να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες της Κύπρου. Τέλος, η μελέτη θα αναδείξει τον ρόλο που διαδραματίζουν τα Motion Graphics στην κοινωνία, δίνοντας έμφαση στη δύναμη που έχουν στο να επηρεάζουν, να ενημερώνουν και να ευαισθητοποιούν το κοινό.
Keywords: Motion Graphics; Καμπάνια; Μέσα Μαζικής Μεταφοράς; Λεωφορεία; Motion Graphics; Public Transport; Buses; Campaign