Συμμετοχή σε επιτροπές διεθνών συνεδρίων/εκθέσεων/φεστιβάλ - Antoniou, Kyriakos (My University, 2026)
Μέλος της επιστημονικής επιτροπής για το διεθνές συνέδριο: Multidisciplinary Approaches to Migration and Multilingualism (MAMM2022) https://mamm2022.wordpress.com/scientific-committee/